Playstation Move vs Kinect

• Креатор на темата Креатор на темата Blacks
  • Време на започнување Време на започнување
Него што се однесува дали би го купил, одговорот е ДА но не одма. Би почекал сепак некое време да излезат разни понуди.

Кога ке пристигне кај нас Натал и да не знаеш колку пари ке биде

Кога ке пристигне кај нас Натал и да не знаеш колку пари ке биде

Да си прајме реално муабет кај нас нема ни хбох каде да се купи а камоли наталот. Ама сигрно ќе му бараат кај нас 10 000 (Драган). Затоа златен ибај

Колку би ве чинело доколку немате конзола

500x_custom_1279642602412_kinect_pricing_new.jpg

И доколку имате конзола

custom_1279642607279_kinect_pricing_existing.jpg

Овие цени нема да се кај нас секако ќе бидат далеку повисоки, но сепак да се види што како.

500x_additional-move-warnings3.jpg

:))

http://xbox360.ign.com/articles/111/1113997p1.html

Milo презентиран пред некој месец излезе клипот. Интересно искористен кинектот.

Абе ти сериозен си?

Ако си 6 годишно дете, тогаш да, Кинектов е убер-неверојатно искористен.

Ако си возрасен човек кој е доволно рационален да ги спореди првото и второто видео, ќе сфатиш дека сето "срање" што ни го покажаа предтоа (Клер си збори отворено со Milo, му дава ствари и тој ја разбира) беше неточно.
Поминавме од отворен муабет (кога Клер збореше што сакаше и тој ја разбираше) во скриптирани разговори каде "треба да кажеш нешто охрабрувачки", но без разлика што ќе кажеш, Мајло пак ќе си продолжи со скриптираниот муабет. Не ти ги регистрира зборовите и не ти ги разбира речениците целосно, туку знае само дали си кажал нешто добро или лошо.

Собирање полжави?
Ебате кинектот, тоа го правиме со Wii 5 години.

Седнуваш наназад и се менува перспективата на камерата?
Аууу, најбоље нешто евер еј!

Не е ни чудно што Molyneux не сакаше да го покаже ова на E3. Срање во боја.

"Do you want Milo to step on a snail, yes or no?"

Ни пропанда темава, него

Kinect: Sold out at GAME, Amazon UK no longer taking pre-orders

АКо сака некој да порача барајте побрзо како што ми изгледа нема да има да се купи хаха

Чист маркетинг. Ај ќе пуштиме 100 комада Kinect, ќе се продадат за 5 минути и после цел свет ќе го ебеме со "Уау, Кинект е тооооолку добар што за 5 минути се продаде! Каков добар продукт!" Стара маркетингшка финта, но ми е драго што сеуште паѓаат мајмуни на неа.

Чист маркетинг. Ај ќе пуштиме 100 комада Kinect, ќе се продадат за 5 минути и после цел свет ќе го ебеме со "Уау, Кинект е тооооолку добар што за 5 минути се продаде! Каков добар продукт!" Стара маркетингшка финта, но ми е драго што сеуште паѓаат мајмуни на неа.

Гран туризмо одложена ПОВТОРНО токму порати тоа што кинкет зеде многу залет, кинект излегува на 4 Ноември а оваа требеше на 5-ти.

HTML:
Гран туризмо одложена ПОВТОРНО токму порати тоа што кинкет зеде многу залет, кинект излегува на 4 Ноември а оваа требеше на 5-ти.

ROFL... аргументов е... немам коментар лол. Иначе ГТ5 излегуваше на 2ри ноември.

HTML:

ROFL... аргументов е... немам коментар лол. Иначе ГТ5 излегуваше на 2ри ноември.

Епа ајде кажи зошто не излегува? Кажаа дека е завршена што е проблемот да не немаат двд-а?

--- надополнето ---

Или неможат да испечатат опаковки немаат боја за принтер можеби хахах

http://www.gamespot.com/ps2/sports/eyetoyantigrav/video/6112729

2004 година.
Те потсеќа на нешто, Џои? :)

Ме потсеќа и тоа како.

Работи на исти принцип. Така да со една обична камера неможе да се користе за гејминг. ТОкму заради и тоа не успеаа НИКОЈ НЕ НИ ЗНАЕШЕ дека тоа постои додека не се најави пројект натал.

--- надополнето ---

Ако беше успешно зошто би го извадиле мовот?

Има нешто интересно во клипов? Ова е тоа што го бараат хард кор играчите? Мислам не и дека ќе си останат на обичен контролер!!!

Види, од интеракцијата која ја имаш на видеото (а рецензија е, не платен preview) - тоа е исто толку ко оние глупине игри за Kinect што имаа на E3. Не викам дека Kinect не е понапреден од Eyetoy, ама тоа срање од интеракција е веќе видено - игрите се тапа.
Треба нешто поинтересно, подинамично. Овие игри за Eyetoy не успеаа бидејќи реално, никој не ги форсираше како motion-gaming, иако беа тоа нели. Е сега, да видиме дали безвезните игри во кои рипаш во чамец се нешто боље... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom