Playstation Move vs Kinect

• Креатор на темата Креатор на темата Blacks
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум видел до сега нешто по наркоманско и подебилно, искрено :D
Како што идат игриве за мув и кинект изгледа тек сега почнува правата дебилштина : ))))
Joey ja ima na pre-order. Igrava e musta have :D

Не бе, арна си е играта. Не пробува да биди повеќе од тоа што е.

Вака малку. Кога гледам некој како пука во Кантер или во CoD или во BF си викам што прави бе батево пука виртуелно ко будала и напразно. Исто и ова. Површни и двете немаат смисла, но кога ги играш и двете добиваат смисла.

Игра е безвредна ако не ја играш. Кога ја играш колку и да е глупава и бесцелна добива вредност.

Вака малку. Кога гледам некој како пука во Кантер или во CoD или во BF си викам што прави бе батево пука виртуелно ко будала и напразно. Исто и ова. Површни и двете немаат смисла, но кога ги играш и двете добиваат смисла.
.

Колку и да изгледа дебилно и смешно, ова сепак би било едно од поинтересните играња на една фпс игра. Само да спремам дома креветот да го свртам обратно за да можам да се кријам, море не масата ќе ја фрлам некако повисока ми е
--- надополнето: Oct 5, 2011 5:20 PM ---
:pos:

Можностите на kinect во Halo
Anniversary
--- надополнето: Oct 16, 2011 4:35 PM ---
:vozbud::cuc:

Последниве два дена на конференцијата Визија9 од Мајкрософт што беше освен за многу ствари што зборуваа имаше и една презентација за Кинект. Морам да кажам многу јака ствар е, не само за гејминг туку како и платформа за која можеш сам да создаваш апликации и сл. Се разбира ова беше повеќе за Kinect SDK beta-та. :) И многу нормално после предавањето се оставивме со некои луѓе на кинект-от, игравме Dance Central пред околу 30 души :D Газење било :D Со ова само го потврдив моето мислење дека иде: Кинекτ>Мув :)

Колку и да изгледа дебилно и смешно, ова сепак би било едно од поинтересните играња на една фпс игра. Само да спремам дома креветот да го свртам обратно за да можам да се кријам, море не масата ќе ја фрлам некако повисока ми е
--- надополнето: Oct 5, 2011 5:20 PM ---
Не се смеј Џои оти зад играва има една многу лоша приказна.

Играва е чист пропаганден материјал и тоа не било каков туку за приватна војска (платеници). Ако ја гледаше ТВ серијата 24 7ма сезона веројатно си видел што е тоа (јас таму видов). И тоа не било која туку некоја си Blackwater која не ја бие баш добар глас.

Финтава е што некој дечко може да се излаже и оп да појди кај овие и после да го пикнат во некоја си операција чија легалност е во прашање.

Затоа од мене до сите, немојте на никој начин да ја поддржувате играва.

Исти курци и за America's Army. Џоа таа ја финансира државна армија ама ене ги уште се на блискион исток.

(ОФтопик отерав ама то е. евентуално нека се премести во општи)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom