PlayStation 5

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
IMG_20250927_174446.jpg

Фала курцу , одамна не ме изнервирал некој трофеј од тој да ја поминеш обуката за помалку од 15.1 секунда. После неколку стотици обиди конечно 14.75 и платинум трофеј. А цела игра ја поминав на ветеран од прва .

Уште FC 24 ми остана недовршена ама за неа треба ПС+ се двоумам ама несакам игрите да ги оставам недовршени.

Што ке ми препорачата ПС+ екстра или премиум ? Мислам оти игрите во каталогот се исти , само единствена разлика гледам во класик каталогот односно игри од пс1,2,3 а не сум по тие игри ниту клауд сервис што и да е тоа. Во што др.се разликуваат ако игрите во каталогот се исти тогаш екстра немам потреба од премиум ! Ваше мислење.

Што ке ми препорачата ПС+ екстра или премиум ? Мислам оти игрите во каталогот се исти , само единствена разлика гледам во класик каталогот односно игри од пс1,2,3 а не сум по тие игри ниту клауд сервис што и да е тоа. Во што др.се разликуваат ако игрите во каталогот се исти тогаш екстра немам потреба од премиум ! Ваше мислење.

PS+ mi e dovolno posto klasicite gi igram na PS4 kata sto ja imam so Jailbreak gi igra i od PS2 i PS1. Edino klasici od PS3 falat ali dobrite igri skoro site se remastered izlezeni ili na 4 ili na 5.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom