Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
иако има неколку теми за споредба со останатите конзоли спрема ова што го видов вечерва заслужува посебна тема. :zver:

Комбнирано со ХД плазма телевизор оваа конзола покажа нешто феноменално од графика.

Во текот на неделава ќе се тестираат некои игри па накнадно ќе пишам.

jas veke denes bev na test igranje vo pelagonka2 bitola igrav na formula abe neznam uste sum pod impresii,i se dumam kaj da najdam pari ona nesto mora da se ima doma

На 30ти март, у петок, у 17:00, у Т.Ц. Рамстор, промоција на PS3. Ајде навалиии!!!!

Abe slusajte: Sony 3 izleze vo Amerika I Japonija na 17 Noemvri 2006 godina. Vo amerika bea pusteni vo prodazba okolu 400.000 a vo Japonija 100.000 sto mi e i malku cudno oti sony 3 e japonska marka. Vo Evropa i Avstralia ilzeze na 23 mart i ovaa godina so pusteni 2 milioni priemeroka. Inace cenata se dvizi od 600 do 100 evra zavisi u koja zemja se naogas. U Evropa znam e 600 evra. Pristignat e i tuka vo Makedonia no kolku so znam samo eden covek prodava i toa po cena od 780 evra ama izvezen od Japonija i mislam deka ne vredi da se zeme SEGA se dodeka ne izleze cip so koj ke mozeme da igrame piratski igri.

Gebels напиша:
На 30ти март, у петок, у 17:00, у Т.Ц. Рамстор, промоција на PS3. Ајде навалиии!!!!
Не зафркавај...ќе треба да се закравам дури до Скопје за таа промоција!!

ќе биде тепачка

Засега се видени неколку игри:Resistance Fall of Man, Marvel Ultimate Alliance, Tony Hawk Project 8, Def Jam: Icon, F1 Championship Edition, од кои најголем впечаток ми остави F1, едноставно ме остава без зборови.

Џојстиците се многу слични на претходните само што се полесни и користат бежична технологија, па можиш да играш од кај сакаш (тестирањето покажа дека реагираат и над 30м без оптичка видливост)

Изгледот му е многу добар и е 100 пати подобар од PS1 и PS2,но сеуште е скап за да се купи.

Еј 3 тоа е топ бе ке идам мора тоа да се видиto e to

Ама негде околу 45.000 денари е ...

Абе, а играше некој појќе време на конзолата? Задоволен е или како?

абе мислам дека у греманос го има плеј стејшн 3 го има за 41илјада има една игра моторсторм игра која е многу реална нечшто слично како парис дакар графиката е џам нама збор за тоа

Иначе за информација во Грчка на сите места е 649 евра :)

Ја играв Плејката ама не ми остави впечаток... :(
Играв F1 и можам да кажам дека графиката дали за класа можда едвај е боље од тоа што би произвел некој DX9 PC...
Од Xbox360 е дефинитивно боље за три нијанси но очекував подобро.

Не ми вреди 700 евра тоа чудо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom