jas veke denes bev na test igranje vo pelagonka2 bitola igrav na formula abe neznam uste sum pod impresii,i se dumam kaj da najdam pari ona nesto mora da se ima doma
Abe slusajte: Sony 3 izleze vo Amerika I Japonija na 17 Noemvri 2006 godina. Vo amerika bea pusteni vo prodazba okolu 400.000 a vo Japonija 100.000 sto mi e i malku cudno oti sony 3 e japonska marka. Vo Evropa i Avstralia ilzeze na 23 mart i ovaa godina so pusteni 2 milioni priemeroka. Inace cenata se dvizi od 600 do 100 evra zavisi u koja zemja se naogas. U Evropa znam e 600 evra. Pristignat e i tuka vo Makedonia no kolku so znam samo eden covek prodava i toa po cena od 780 evra ama izvezen od Japonija i mislam deka ne vredi da se zeme SEGA se dodeka ne izleze cip so koj ke mozeme da igrame piratski igri.
Засега се видени неколку игри:Resistance Fall of Man, Marvel Ultimate Alliance, Tony Hawk Project 8, Def Jam: Icon, F1 Championship Edition, од кои најголем впечаток ми остави F1, едноставно ме остава без зборови.
Џојстиците се многу слични на претходните само што се полесни и користат бежична технологија, па можиш да играш од кај сакаш (тестирањето покажа дека реагираат и над 30м без оптичка видливост)
абе мислам дека у греманос го има плеј стејшн 3 го има за 41илјада има една игра моторсторм игра која е многу реална нечшто слично како парис дакар графиката е џам нама збор за тоа
Иначе за информација во Грчка на сите места е 649 евра
Ја играв Плејката ама не ми остави впечаток...
Играв F1 и можам да кажам дека графиката дали за класа можда едвај е боље од тоа што би произвел некој DX9 PC...
Од Xbox360 е дефинитивно боље за три нијанси но очекував подобро.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.