Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

M@STER

M@ster Price
Член од
1 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
0
Malce e skap iam gledano PS3 kade sto go kupuvaat i na sred ulica so cekan baaaaam .... da najdan link i ke vi go pustam...:)

T

tino097

Гостин
иако има неколку теми за споредба со останатите конзоли спрема ова што го видов вечерва заслужува посебна тема. :zver:

Комбнирано со ХД плазма телевизор оваа конзола покажа нешто феноменално од графика.

Во текот на неделава ќе се тестираат некои игри па накнадно ќе пишам.

Член од
26 март 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
jas veke denes bev na test igranje vo pelagonka2 bitola igrav na formula abe neznam uste sum pod impresii,i se dumam kaj da najdam pari ona nesto mora da se ima doma

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
На 30ти март, у петок, у 17:00, у Т.Ц. Рамстор, промоција на PS3. Ајде навалиии!!!!

Член од
20 март 2007
Мислења
30
Поени од реакции
1
Abe slusajte: Sony 3 izleze vo Amerika I Japonija na 17 Noemvri 2006 godina. Vo amerika bea pusteni vo prodazba okolu 400.000 a vo Japonija 100.000 sto mi e i malku cudno oti sony 3 e japonska marka. Vo Evropa i Avstralia ilzeze na 23 mart i ovaa godina so pusteni 2 milioni priemeroka. Inace cenata se dvizi od 600 do 100 evra zavisi u koja zemja se naogas. U Evropa znam e 600 evra. Pristignat e i tuka vo Makedonia no kolku so znam samo eden covek prodava i toa po cena od 780 evra ama izvezen od Japonija i mislam deka ne vredi da se zeme SEGA se dodeka ne izleze cip so koj ke mozeme da igrame piratski igri.

D

Delux

Гостин
Gebels напиша:
На 30ти март, у петок, у 17:00, у Т.Ц. Рамстор, промоција на PS3. Ајде навалиии!!!!
Не зафркавај...ќе треба да се закравам дури до Скопје за таа промоција!!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
ќе биде тепачка

T

tino097

Гостин
Засега се видени неколку игри:Resistance Fall of Man, Marvel Ultimate Alliance, Tony Hawk Project 8, Def Jam: Icon, F1 Championship Edition, од кои најголем впечаток ми остави F1, едноставно ме остава без зборови.

Џојстиците се многу слични на претходните само што се полесни и користат бежична технологија, па можиш да играш од кај сакаш (тестирањето покажа дека реагираат и над 30м без оптичка видливост)

Zic

Dragon Slayer
Член од
24 март 2007
Мислења
114
Поени од реакции
1
Изгледот му е многу добар и е 100 пати подобар од PS1 и PS2,но сеуште е скап за да се купи.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Еј 3 тоа е топ бе ке идам мора тоа да се видиto e to

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Ама негде околу 45.000 денари е ...

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Абе, а играше некој појќе време на конзолата? Задоволен е или како?

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
абе мислам дека у греманос го има плеј стејшн 3 го има за 41илјада има една игра моторсторм игра која е многу реална нечшто слично како парис дакар графиката е џам нама збор за тоа

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Иначе за информација во Грчка на сите места е 649 евра :)

Ја играв Плејката ама не ми остави впечаток... :(
Играв F1 и можам да кажам дека графиката дали за класа можда едвај е боље од тоа што би произвел некој DX9 PC...
Од Xbox360 е дефинитивно боље за три нијанси но очекував подобро.

Не ми вреди 700 евра тоа чудо

Kajgana Shop

На врв Bottom