Не ти треба PSN Plus за да играш онлајн. А ако си во Австрија оди на www.amazon.de и порачај од тука PS3ка.Toa PSN plus kako se kupuva moze li od makedonija da igram onlajn, posto sega sum vo avstrija dali da kupam od tuka ili ke moze od makedonija, i ima li nekoj siguren sajt za da kupam nov ps3 onlajn ako e poeftin od prodavnica...
znam nego sakam psn plus radi besplatnite igri, nego onaka moze li od makedonija da igram onlajn i da simnuvam igri od psn plus, so ps3 treba da mi dadat neso username pasword za da se uklucam na evropski ili americki server, koja drzava da ja stavam kako moja posto mislam ja nema makedonija u lista?, toa nisto ne mi e jasno kako ideНе ти треба PSN Plus за да играш онлајн. А ако си во Австрија оди на www.amazon.de и порачај од тука PS3ка.
Типично за Sony, со секој нов модел се почкартни материјали користат. На пример, последниот модел на PSP E1000 мислиш дека е битпазарски телефон, не е доволно квалитетен за дури ни КИНЕСКИ да го наречам.![]()
![]()
Toa vi e noviot PS3 model koj od esen ke se pojavi na pazarot.
16Gb, 250Gb, 500Gb modeli. Ocekuvajte startni modeli od 199Eura![]()
Може да играш онлајн. Можеш да регистрираш повеќе акаунти на пс3ката. Ќе си креираш еден амерички, еден британски и со тоа ќе имаш пристап до PS Store од USA и Ps Store од UK. А за да купуваш од таму ќе треба да си набавиш PSN Prepaid картици. Јас порано земав од тукаznam nego sakam psn plus radi besplatnite igri, nego onaka moze li od makedonija da igram onlajn i da simnuvam igri od psn plus, so ps3 treba da mi dadat neso username pasword za da se uklucam na evropski ili americki server, koja drzava da ja stavam kako moja posto mislam ja nema makedonija u lista?, toa nisto ne mi e jasno kako ide
edit... cenata gleadam skoro ista e ke kupam od makedonija da ne go vleckam
За да играш пиратски игри на пс3 треба да имаш верзија на софтвер не поголема од 3.55. Ако имаш од 3.6 па нагоре треба хардверски да го даунгрејдуваш софтверот(пр. ProgSkeet), ама тој чип си има цена од $80.Луѓе, дали ги купувате оригинал игрите за ПС3 пошто нели не може да се чипува или како прајте за да играте?
А чекај сега, кои ПС3-ки имаат верзија до 3,55? И тој чип(тој е чип или софтвер? - ProgSkeet) од 80 долари може некако да се инсталира пиратски, за да не го плаќам?За да играш пиратски игри на пс3 треба да имаш верзија на софтвер не поголема од 3.55. Ако имаш од 3.6 па нагоре треба хардверски да го даунгрејдуваш софтверот(пр. ProgSkeet), ама тој чип си има цена од $80.