Плавуши!:)

• Креатор на темата Креатор на темата Free
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто плавуша не скока со падобран?
Ќе ја промаши Земјата!

Како може плавуша од еден човек да направи милионер?-Ако тој човек пред тоа бил милијардер

Отишла русокоса да врати книга во библиотека, па вели - знаете оваа книга воопшто не ми се допаѓа. нема никакво дејствие, а и ликови има едно чудо, не можев ни едно име да запамтам! - аха, значи вие сте ни го земале телефонскиот именик!

влегува една госпоѓа во бутик, и ја прашува продавачката (плавуша):
-Извинете, дали може да го пробам оној фустан во излогот?
-Е, нема да може, ќе мора да ја пробате во гардеробата.

dve plavushki si setat..i na ednata i dzvoni mobilniot..i bara bara u tashnata ne moze da go najde..a taa drugata i vika: Moriii da ne si go zaboravila doma!

Си била една плавуша и запознале еден добар господин, кој запрепастен од нејзината убавина веднаш и закажал состанок (да излезат вечер). Ова веднаш плавушата и го кажала на мајка си, а нејзината мајка почнала да кука.

Плавушата ја прашала зошто кука, мајка и и рекла: Епа тој ќе дојде со колата, ќе свирне, ти ќе излезеш, ќе те однесе некаде на кафе или на вечера, после на некоја пијачка, после со колата некаде на романтично место и ... и ќе ти се качи.

Плавушата: А ха..

И доцна вечерта (читај утрото во малите саати) мајката ја чека плавушата да и каже што и како поминало.
А плавушата насмеана и горда и вели на мајка си: Не се секирај мамо се е во ред, го заебав.

Мајката: Ааа, како

Плавушата: Епа мамо, вака, се испадна како што кажа ти, само кога појдовме на романтично место да гледаме ѕвезди, си реков: „Што да плачеш ти, нека плаче мајка му“, и наместо тој мене, му се качив јас нему. :!: :!: :!:

zosto plavusa koga odi vo market odi nisko

bara niski ceni!!!!:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Како чука срцето на една плавуша?
- Тупа-глупа, тупа-глупа, тупа-глупа...

Си биле две плавуши...
Едната заборајла да диши и умрела, а другата мислела дека спие, па и таа заспала засекогаш.

Заљубена плавуша му вели на дечкото:
- Гледај миличок како се љубат оние две птици на гранката...
Типот весело и одговара:
-Ајде и ние!
Плавушата:
-А ако се скрши гранката?

Шо е разлика меѓу плавуша и топка?

Коа ќе ја шутнеш топката не се враќа. :pos2:

Зошто плавуша почнала да учи математика?
-Го видела мажот и со две непознати

Што одговара Плавуша кога ќе и кажеш дека има добар задник?
-Јебига :pos2::pos2:

ЗОшто Јапонците се најинтелегентна нација?

Затоа што немаат плавуши.

Плавуша - полицајка на сред работно време добила менструација, и бидејќи не смеела да го напушти работното место се јавила во централа да и пратат замена. После три часа доаѓа колега - мртов пијан. Таа го прашува:
- А бе човече, зашто си ваков.
- Јаооој, молчи. Кога јави дека си добила прво шефот нарача тура, па заменикот на шефот, па началникот , па Перо, па Мише, па Раде......

- Зошто на плавушите ги боли желудник ?
- Зошто ги јадат жолчките од киндер јајцата !

Зошто плавушата кога спие до неа има еден килограм шекер??
-За слатки соништа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom