Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Allita напиша:Па еве и јас да кажам...бев заљубена платонски подолг период...тоа беше љубов што да ви расправам...навистина е силно тоа чувство може и посилно од било што, навистина има нешто во таа љубов што ја прави да биде таква каква што е...но се случи што се случи, дојде време и го запознав типот и го имав тоа кое го посакував долго време...и... уште првата недела настапи разочаруваање...не дека типот не се заљубил во мене исто така туку од тоа што јас сум се заљубила во нешто кое не постоело воопшто...не беше тоа кое јас го љубев, кое јас го идеализирав, беше сосема различно од тоа што јас мислев дека е...и едноставно исчезна...сеуште подсвесно го љубев, но тоа што јас го имав замислено, не тоа што го почувствував и имав во тие моменти...незнам едноставно како да ви го опишам тоа...но навистина беше неодредено тоа чувство...повеке сакав да останеше само платонска...![]()
Allita напиша:BEBE дали го разбираш поимот платонска љубов...тоа за кое ти збориш не е воопшто платонска...не е тоа ти да го сакаш него, атој тебе не или обратно...