Планинарско друштво "Кајганџии"

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување
Каунт ми ин :helou:

Ако некој го мрзи пеш, може и рели да направиме, малку офроудинг :)

абе дајте малце одзив на темава, не ќе планинариме валда 7 8 души ајде пријавувајте се

Кајман ако веќе правиш неофицијално друштво тогаш терба да го контактираш и ставиш на чело Батистута, пошто тој ти е најискусниот планинар на форумов.

Ајде една кратка тура да напраиме до Водно ради рекреација и зезање. Пријавете се па ќе се договориме за термин. Знам дека сега на ладново не ви се оди ама ко ќе се подзатопли може да напраиме една турнеја.

Ајде нака се затопли договорено идеме...макар и 10 души али храбро :)
Ја шетам по Јакупица од Велешка страна пошто моите се од таму, накај солунска, извори на Бабуна и слично...Кај паин килер има супер фотографии на Титов врв претпоставувам е тоа?
еве нешто и од мене...Има Планинарски дом Чеплес 1410 м.н.в.
А ако не па ќе спиеме у викендица кај мене...за околу 7-8 лица има место...стојам на располагање

Attachments

• DSC00165.jpg
    DSC00165.jpg
    160,6 KB · Прегледи: 1
  • DSC00088.jpg
    DSC00088.jpg
    167,8 KB · Прегледи: 1
  • 935549.jpg
    935549.jpg
    164,5 KB · Прегледи: 1
порано мн планинираев и мн имам ќеф за планинарење. со ќеф би ви се придружил поготово пеин килер шо викаше за Титов Врв, а и за Солунска Глава не е лоша идеа :):), само проблемот е шо не сум во Македонија :nesum:. ако некогаш се погоди да сум дома ко ќе планирате некој марш .. count me in :wink:

едит: членска книшка напрајте ми во секој случај :):)

Јас, јас, јас!Ојме од нашколо два пати годишно по цел ден и ногу закон си поминвам.Така да ак можам ко ќе се дешават ова, каунт ми ин!

Ајде една кратка тура да напраиме до Водно ради рекреација и зезање. Пријавете се па ќе се договориме за термин. Знам дека сега на ладново не ви се оди ама ко ќе се подзатопли може да напраиме една турнеја.
Сметајте ме и мене...

А ова не ти е лоша идеа,ја одамна се обидувам да го натерам друштвото да отидеме до врвот(колку години е крстот таму ја го неам видено,срамота:))

Ако сте за ајде рачунајте ме(имате мсн на профил,може да се договориме)

Ако сакате може и на Кораб, се оди секоја година на 8 Септември. Ама мора пrво да се спремите кондиционо, има превоз до домчето на подножјето на Кораб и после пешачката. Има и странство специјално доаѓаат секоја година. А може да се направи и до Водно ако не на друго место, ради рекреација и дружење.:smir:

Еднаш годишно се иде на кораб поради забраната, несмееш во друг период да се качуваш. Ама тој што ќе се искачи има што да види. Во еден ден сите годишни времиња.

I'm in guys xD.

Спортски дух иам. Сакам планинарење, такашто би можел да ви се придружам.

Еве неколку фотки од мене, на пат за на кај Китка. Је да не стигнавме до китка пошто немавме време. Касно трганвме а се стемнуваше усте во 4 саат.

Дечки колку да се знае... Утре одам на „маршот на Мурато“ кој е на Пелистер релација прилично долга (до антена). Ке добиете и некоја фотка откако ке се вратам. Поздрав и се читкаме утре вечер :)

Како и што ветив, еве го чичко Џиш со екипата, пред споменикот на Димитар Илиевски- Мурато кој е во близина на Антената.

picture.php

Дел од остатокот на сликите кои што ги направивме, можете да ги видите тука.

П.С. За оние што не ме знаат, можете да ме препознаете по тренерките со логото на фудбалскиот клуб Милан :smir:

Како и што ветив, еве го чичко Џиш со екипата, пред споменикот на Димитар Илиевски- Мурато кој е во близина на Антената.

П.С. За оние што не ме знаат, можете да ме препознаете по тренерките со логото на фудбалскиот клуб Милан :smir:

По сликите би рекол дека сте си поминале добро... Инаку и јас бев „нагоре“ денес, ама кај нас - на Кожуф. За да видите како изгледа „патот“ видете го аватарот и сликава подоле

picture.php

Кога ќе спремам видео ќе го аплоаднам и ќе добиете линк...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom