Планина или плажа?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеке сакате?

• Вкупно гласачи
    443
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе јас мислам дека плажа е најубаво ама која каде и со кого

Zavisi od toa kako sakas da si go pomines odmorot.
Ako sakas mirno i tivko da si pomines togas planina e majkata, a ako sakas da si pomines malce pozivo i pozabavno ondak plaza.
Mene planinata poveke mi odgovara!!!

100% Плажа. Лежеш под сламен чадор и пиеш коктел а покрај тебе минуваат девојки во бикини :) PAJ. Добро сега зависи на кое место и на која плажа.

кхм... во моментов планина повеке ке ми одговара, сам покрај природа и да дува ладно ветренце...

додека кога би бил со девојка ми или друштво поинтересно е плажа...

Јас би одбрала планина бидејки почвиТ плажава да ми се здосадуваТ. Секој ден на плажа...

i dvete gi sakam-no plaza si e plaza!

Definitivno plazaaaa.Lele kolku sakam sega na ovie nevideni gorestini da sum na Bora Bora so nekoj zgoden tipac mh mh mh :pipi:

и двете подеднакво све зависи каков одмор посакувам затоа и не гласам неможам да се одлучам :tapp:

plaza se znae, ne deka ne sakam planina, ama plaza si e plaza.

Сакам и планина и плажа :toe:.. Но повеќе би сакал да сум во планина.. на кампување.. скара пиво.. мммм

Знам едно место во Италија, каде што на мала разлика во надморска височина, температурата е многу различна.
Горе си на стаза за скијање, и само малку спуштање со автомобил излегуваш на плажа.
Гласам за таму. :)

Jas poveke sakam plaza no posle odmor na ezero ili more bi otishla na planina.

plaza, so ljubavi na pesok, pod sonce te pod cador, mnogu voda , nesto ladno mmmmmmmmmmmm
mnogu setanje mmmmmmmmmm

definitivno P L A Z A

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom