Плачете ли на песни?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Kога слушам некоја песна секогаш прво обрнувам внимание на текстот и ако се погоди да сум нерасположена нешто ми се погоди текстот со ситуацијата или пак ме потсеќа песната на нешто што ме растажува и те како се расплакувам.Што да правам плачка сум:toe:

Па знам да се расплачам на песни кои ме потсеќаат на некоја посебна личност од мојот живот, и најчесто тие песни се балади:pipi:

ретко се дешава но некогаш се натажувам, ми надоаѓаат солзи али одбивам да плачам...

О да...има песни кои стварно знаат да ме погодат в срце..не плачам она липтање ама знаат да ми истераат по некоја солзичка, ама само одреден мал број на песни (балади)...:toe:

Ми се случило, особено на оваа дека ми ја посвети некој.

Обично кога сум со друштво на некоја забава и онака сите помалку потпивнати, и одеднаш некој ја пушта Placete samnom(Ljuba Alicic) и ние цело друштво одма зимаме столови, седнуваме и плачеме:pos2::pos2: ОЗБИЛНО. :kesa:

ДА... Basshunter-Now you're gone и Elitni Odred-Moja jedina бидејки ме потсекаат на една личност :wub:

Ама само понекогаш :baeh:
Поточно само кога се вракав од одмор :toe:

ne placam ama emocii mi idet mnogu na od Silent Cry muzikata i nesto taka doom metal...aaa i na Bloodbath se osekjam ko otepan poso me potsekjet na raboti so sakam da gi zaboram. i Sam vo ocaj od Sanatorium epten tesko mi pagjat ko ke ja slusam.

The last night- Skillet...една од ретките песни шо ме растажвит :)

Последниве денови се истурам од плачење на песната: No Air - Jordin Sparks Ft. Chris Brown.:cry::nesum:

А за да биде уште потрагично,песната не ме потсеќа на никој,ниту пак некои чувства ме врзуваат за неа.:toe:

Затоа не сфаќам,зашто се истурив од плачење на песна која нема значење за мене.:uvo:

Da mi se ima sluceno da placam na nekoja pesna posebno ako e nekoja ljubovna balada i ako sum nostalgicna ili ako imam nekoj problemi lelee kako mozam da se iznaplacam no.. :toe: mi pominuva za brzo toa e dobroto :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom