Плачете ли на песни?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
hmm..mnogu pesni me potsetuvaat na nesto sto mi se slucilo i se naogam vo sekoja pesna..ama sekogas,sekogas mi doagaat solzi na nekoja budala od vlado janevski...a posebno koga sum pod dejstvo na alkohol..da ne pravam muabet...

И тогаш некоја будала ќе го спомне ко на шала твоето име, а ја без глас ќе те проколнам што не знам, не знам да те преболам...

Со песнава можам, наједноставно кажано, да си ги испеам мислите.

И да, ме тераше да заплачам понекоаш. Сеа поретко.

Jas sum mnogu emotiven coek sekogas koga ke sum emotivno raspolozena si ja pustam All about loving you od Bon Jovi

pa ne znam nekad
na Cancer zs me potseka... na nesto...
ama pesnata ja slusam sekoj den pa nema smisla i glupo ke bide ako placam sekoj den zaradi pesnata.
moze samo 1viot i 2riot pat koga ja slusnav

никогаш не сум заплачал на песни .. само некое јако металче да лудуваме песните се да се лудува не да се заспива со них .. ајмоо, KORN !!

obicno ne ,recisi nikogas ....osven koga zagina tose posle 2 meseci koga ke ja slusnev "Igri bez granici" mi doagaa solzi i ja menuvav vednas.Vo pincip ne ..... mi se budat custvata no ne pustam solza

well...honestly...it happens:kesa:ама само на песни од Linkin Park:kesa:

Не плачам,а ставарно не ми е јасно како може да плачете на песни:tapp::tapp:ама ајде за кој како....:smir:

Многу плачам на песни затоа што во многу песни можам да се испосоветувам со дел од тескстот или пак со целата песна и тоа многу ме погодува, многу сум емотивна да го е...

Не плачам за песни.Некако ептен сум тврд.Само секогаш премногу се нажалувам на Wonderful Tonight од Ерик Клептон.Не плачам, но ептен сум тажен.

obicno ne ,recisi nikogas ....osven koga zagina tose posle 2 meseci koga ke ja slusnev "Igri bez granici" mi doagaa solzi i ja menuvav vednas.Vo pincip ne ..... mi se budat custvata no ne pustam solza

и јас исто...на игри без граници стално плачев...сега само се наежувам, и некогаш ми идат солзи, зависи од ситуација, ама не плачам! сфатив дека треба да сум горд што сум живеел во времето на Тоше!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom