Плачете ли на песни?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
шо чудни луѓе сте бре ..да плачам на песна пффф..:tapp::toe:
него ај сите сме различни со чуства и емоции :smeshko:

ne placam be muzikata obicno me razveseluva :D
dobro sea ima i potazni pesni ama ne placam

Pla4am na pesni koga sum sama i tazna...

Mozebi e glupo,ama se slucuva:pipi::pipi:

Само на 'Amazing Grace' oд Ray Charles...fuck it...

Скоро сите убави песни ме потсеќаат на некои моменти што ми значат. ама до сега немам заплачено на песна. Незнам зашто.....и така и да сакам не ми доаѓаат солзи........
уствари еднашка ќе заплачев на донт крај од ГНР........али ми викаше донт крај донт крај....и не плачев :nesvest:
и ондак то.

Кога сум пијан ме маваат некои филмови ... Шо да праам психа :)...Ја пуштам од Аца Лукас песната Ја Живим Сам ... и готово крај на филмот додека не се олеснам не легнувам ....Не сум виновен :tapp::tapp:

На некој текст знам да се замислам и да помислам на нешто,но само да ми се насолзат очите...сепак текстовите од Тоше и Владо посебно

Јеп... Плачам ако ме потсетат на нешто...
Првпат плачев на Iris - Goo Goo Dolls

placam...a podotovo na pesnite na toska...a i na nekoi pesni sto ke doprat dlaboko vo mene:)

placam...a podotovo na pesnite na toska...a i na nekoi pesni sto ke doprat dlaboko vo mene:)

Да и јас! Дотогаш никад не сум плачела на песни арно ама од кога ни отиде Тоше ептен ми е криво и плачам особено на Полско цвеќе:cry:

Да и јас! Дотогаш никад не сум плачела на песни арно ама од кога ни отиде Тоше ептен ми е криво и плачам особено на Полско цвеќе:cry:

....исто и јас..:nesum:

има така неколку песни, што можат да ме натераат да плачам само во мигови кога сум замислена или искарана со некого... тоаш...шо би рекол Болиглава, солзите мој до кај братон собана одет...

Постојат ли песни за кои сте емоционално поврзани,ве потсеќаат,асоцираат на нешто и веднаш кога ке ги слушнете се расплакувате?Или тоа е само музика и нема зашто да се плаче.
уфффф не да постојат,многу се...
најмногу сум плачела на Amazed,и на Сурова Реалност.Едноставно како да се створени за мене

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom