Плачење

• Креатор на темата Креатор на темата Reds United
  • Време на започнување Време на започнување
ретко плачам , плачев пред 1 година и 6 месеци кога ми почина прв братучед кога одам на гробишта исто така плачам не ми се десило да плачам од љубовни маки може да ми падне тешко но да плачам не

Воглавно не плачам, али добро луѓе сме знам некогаш да се расплачам за некои работи :)

Прилично емотивна личност сум и често плачам.
Не го сметам тоа за некоја голема слабост,ама глупаво ми е да плачам пред други и затоа гледам тоа да го направам кога ке бидам сама.
Инаку последен пат плачев пред 1 недела.

Во моментов, се случи најнепосакуваното :(:cry:

Placam mnogu retko, koga ke izgubam nekoj blizok ili koga nesto epten ne e vo red so nego. Posleden pat placev pred dve nedeli koga bratuced go vidov u koma.

Плачам многу, многу ретко, палчев пред отприлика 2-3 години и тоа за смртен случај. Не викам дека немам тешки моменти но плачењето не го гледам како решение, а и не сум многу емотивна личност! :toe:

Значи јас сум дежурен плачко! Не се лигавам за глупости, ама кога е дојдено до тоа...да! Порано си плачев многу, признавам и за глупости, ама не намерно, сами ми доаѓаа солзите....Сега само по потреба, кога ми е тешко, кога сум повредена, кога гледам тажен филм, кога ќе изгубам некој, кога сум во огромна фрка и се ми врие и мислам дека е крај на свет и дека ќе откажам секој момент...(леле...многу сум плачела :pipi:) и си плачам и ми е полесно! Еве..плачев на последната епизода на Prison Break и вчера коа раскинав со типот што идев 2 години...оправдано е мислам...

Abe placenjeto e pozitvna rabota,places posto nemozes da go izdrzis bolot vo tebe,jas sum placel skoro pred 4-5 meseci.

Последен пат кога плачев беше вчера.
Која ја видов Таа Личност како да бев видела дел од себе,дел од моето минато и најубаво време поминато со него.
Сепак чуствата беа сеуште присутни а емоциите неможеа да се сокријат.
Не се срамам да плачам пред него, а уште помалку да знае дека за него плачам.
Плачам затоа што навистина ми значи и дека мојата љубов за него сеуште е присутна во моето срце по толку време.

сум изгубил многу блиски роднини и пријатели ниту еднаш не сум плачел.. не дека сум нечуствителен ...од внатре ја имам тагата но со лицето секогаш насмеан :toe:

Не се сеќавам точно кога... Ама кога ми е тешко секогаш плачам... Најчесто кога сум сама... Или за време на ПМС... лол :pos::kez::pos:

hmm...poprili4no sum custvitelna osoba so zna4i deka i si pla4am po4esto...ne mi treba nekoja osobena pri4ina za da pla4am...koga citam nekoja dobra kniga placam isto i za film odma me dopiraat sceni zborovi custva takvi raboti...
si pla4am koga gledam "sve za ljubav" :D mozam da zapla4am ako slusnam nekoja pesna so mi ja godi dusi4kata, odvreme navreme si pla4am za rab sto mi nedostasuvaat, ponekogas koga nisto ne mi odi od raka si legnuvam i si pla4am, znam ponekogas koga sum se razo4arala od nekoe masko da i popla4am na majka mi :D
lele kako izgleda ova kako da ja koristam sekoja slobodna minuta da si se iznapla4am :pos2:pa i ne e bas taka ama mislam deka ponekogas dobro mi doaga pla4enjeto...
onaka ke si se ispraznis se so se sobiralo vo tebe i posle si spremna za novi predizvici so novi sili...barem na delot so odnesuva za mojot zivot. Koga sum vo pms togas e najstrasno :pos2: si pla4am skros od gluposti taka na kratko lol
a posledno soznam pred edna nedela moze koga go gledav filmot esen vo njujork mi dojdoa solzi na o4ite:pipi:

Не сум плачка во принцип.
Не сум плачела поради болка до сега.Кога плачам,најчесто плачам од нервоза.
Последен пат плачев пред неколку дена поради навреда.

Si placam jas stalno koga ke me razalostat zborovite od sakanata licnost.

Не сум емотивна личност и многу ретко плачам дури и коа се случува тоа глеам да сум сама да не ми мава некој сеири
Периодов ми фали братучед ми шо ми е ко брат и знам солза да пуштам коа ке ми текне на него...али ај ке ми помине

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom