Плачење

• Креатор на темата Креатор на темата Reds United
  • Време на започнување Време на започнување
Пред една година и 5 месеци,кога челзи изгуби во финалето од Манчестер Јунајтед...

Последен пат пред неколку дена коа гледав прилог од социјална сторија на вести..

Na Exit, na Prodigy, na Take me to the Hospital - od sreka se razbira

Плачев пред некој ден од нервоза од немоќ не знаев што да правам.
Исто пред 6-7 години имам плачено кога го повредија Недвед.:(

Cesto si placam.Znaat mnogu situacii da me trognat ili rastazat.Na filmovi onaka znam da se utepam od placenje.

Како и секој жив човек така и јас имам плачено.До сега само еднаш имам плачено.

Кога Реал изгуби од Арсенал во ЛШ :(
Во 4 дел Хари Потер коа го убија Cedric Diggory ми беше жал, ке му фрлев АвадаКедавра на Волдеморт :(
Во 5 дел Хари Потер коа го убија Sirius , ке ја убиев Bellatrix :(
На Титаник :(

Пред неколку часа ми дојде солза ама од нервоза, кога се расправаш со најмилите (домашните) и тоа знае да ми се случи ама поретко-само братми и мајками знаат од такт да ме извадат ко никој друг :pos:

А плачење ко крајот на титаник имав пред некој 2-3 недели, рака на срце пијан бев, ама и тоа е дел од животот. :)

Немам плачено од август месец заради тоа што не ме пуштија во Охрид...ама некако се помирив и ми помина.Иако многу пати од тогаш ми било тешко,многу потешко од едно одење во Охрид и сум била на ивица да заплачам и гласот дури коа ќе почне да ми трепери и пак немам заплачено.Нема никаква полза од тоа само глава ќе ме боли цела ноќ и нема да можам да заспијам од синусите.Да, многупати ми има олеснато коа ќе се исплачам за нештото и после ми е полесно, ама сеа сменив мислење и подобро да се искарам со некој, да ми олесни и после да се извинам отколку да плачам.Незнам зашто се сменив.Изгледа до другарка ми ќе да е, таа ме научи така :)

Placenje

Jas sum mnogu placliva. Imas li izgubeno draga licnost pa sto places? Edno vreme ne bev ic placliva ne placev za nisto no sega mi se place za se solzite mi se cinat resenie.

Вчера...Сфатив дека полоши работи од мене му се немаат десено на никој на светов...Ужасно се нервирам и сакам се да се среди и да биде во најдобар ред, но осеќам дека нема да се случи во блиска иднина:cry:

сум плачел двапати...еднаш на 19 години кога умре баба ми, после погребот...неможев да се исконтролирам пред цел народ и почнаа да ми течат солзи...и уште еднаш пред година дена кога ми се сруши пола свет...многу ми беше шубе кога ми потекоа солзи и се мрзев себе ради тоа и уште се мрзам ама тоа е, што да правам...тоа беше нешто што неможев да го контролирам

Немам пуштено солза 20 години најмалце дури ни на погреби, некогаш се запрашувам дали сум нормален:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom