Плачење

• Креатор на темата Креатор на темата Reds United
  • Време на започнување Време на започнување
Да плачам ама само во еден случај.
Некогаш ми се ебе ми се плаче ,ако нема ништо на лагер што друго ми останува :toe:

Последен пат плачев пред 2 месеци и тоа беше на филм , иако пред тоа немав плачено едно добри 2 години ... Филмот се вика "Хачико" , му препорачувам на секој кој сака да се изнаплаче да го гледа филмов :)

Од преголема нервоза.. Ништо друго неможе да ме расплаче..

Немав плачено долго време и денес бев нервозен што сакав да скршам нешто. Реков дека нема да кршам и си седнав на компјутер и така седејќи почнаа солзи да ми течат... Мораше да излезе таа нервоза некако :)

Немав плачено долго време и денес бев нервозен што сакав да скршам нешто. Реков дека нема да кршам и си седнав на компјутер и така седејќи почнаа солзи да ми течат... Мораше да излезе таа нервоза некако :)

затоа сакам една вреќа да си закачам во соба..

Плачењето дел од моето секојдневие али најозблино. Поголем плачко од мене нема.. Филм,нервоза,глупости,музика,спомени.. што и да е многу лесно ме расплачува...Јбг, пичка во душа..

Не сум по плачење многу али од кроми као сум плачел еднаш у п..ку матер, крвави ми станаа очите:). Не ми е јасно не капирам као некој од нервози плаче. или крши, мавај или викај али ок - то ти е исто као и со пиењето, некој од мака некој од радост некој од сабајле.

Заборавив што беше тоа. Дури и кога имам пмс веќе не плачам. Најдобра замена за олеснувачко плачење ( оноа кога збираш нервоза и нели треба да испукаш) е смеење до солзи. Не знам, самото ми доаѓа, за обична глупост, нервите изгледа попуштаат и се смеам како никогаш да не сум се смеела претходно. Исто е чувството како после плачење. Само без главоболки и црвени очи.

Пред два дена кога брат ми со чекан место шајката да ја погоди палецот ми го расцвета ,не плачев....РИКАВ !

Сабајле, но брзо се среди и сега имам насмевка на лицето :)

Ма какво плачење... :) нема шанси

(она као бебе не се рачуна) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom