Плачење

• Креатор на темата Креатор на темата Reds United
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде признајте сите плачевте кога умре Али Риза...:D

Шала на страна,последен пат кога плачев беше кога го гледав филмот за Манчестер Јунајтед(авионската несреќа):(.Понекогаш ми се насолзуваат очите кога ќе помислам на баба и дедо и колку ми фалат.

Едит:Премногу плачев кога Владо ја даде тројката :vozbud::vozbud::vozbud:,такво плачење од радост никогаш не сум имал,ми требаше 15-20 мин да се зовземам да се смирам и да искочам надвор да славам со другари

Пред една недела, кога по којзнае кој пат го гледав "Human trafficking" си се расплакав повторно на истата сцена на која што секогаш плачам. И убаво ми дојде, бев нервозна периодот па барем демек поради филмот си се исплакав :)

Љубоморна сум кога гледам некој како плаче затоа што јас одамна престанав да плачам, а толку многу имам потреба некогаш:pipi:

Љубоморна сум кога гледам некој како плаче затоа што јас одамна престанав да плачам, а толку многу имам потреба некогаш:pipi:
И ти како мене многу плачеш скоро (ич) ;). Ја па немам потреба од плачење не ми треба тоа чудо :ROFLMAO:

Абе си имам јас така побааги за плачење :ROFLMAO:ама пустото, не сака да излезе... ама ако, кога тогаш..

Абе си имам јас така побааги за плачење :ROFLMAO:ама пустото, не сака да излезе... ама ако, кога тогаш..
Ајде да си се договореме заедно да си плачеме побргу ќе ни олесни ќе си кажеме маќите и ете ти после :place::place::place:

Па нема поубава работа од плачењето,
вистина плачете супер е, и тоа редовно да
се практикува, јас го практикувам.

Јас сум добар наратор за распричавање на моите маки, но контактот со моите емоции некогаш е навистина катастрофа. Лесно можам да се налутам, но да си ја дозволам тагата - малку потешко ми оди тоа. И имам забележано дека кога сум многу лута всушност си ја сокривам тагата и пред себе. Имам некој бош механизам и во тие моменти е толку многу несвесен... но ајде, ми се свиѓа идејата да си се изнаплачеме :pipi:

Па нема поубава работа од плачењето,
вистина плачете супер е, и тоа редовно да
се практикува, јас го практикувам.
Па кежете го рецептот за редовно плачење :P

Па кежете го рецептот за редовно плачење :P

Па пуштете некоја добра песна, која ве потсетува на убави моменти, и разговарајте со личност на која се можи да му кажете и кажвајте то, или aко нема таква личност
исто пуштете песна и кажвајте ми на Господ ама искрено и ќе плачите спонтано

Па пуштете некоја добра песна, која ве потсетува на убави моменти, и разговарајте со личност на која се можи да му кажете и кажвајте то, или aко нема таква личност
исто пуштете песна и кажвајте ми на Господ ама искрено и ќе плачите спонтано
Нешто во овој стил
http://www.youtube.com/watch?v=eHZiANxvH8I поточно Француски стил (y) убава е за плачење :place:.

Баш кога ја видов темава си се подзамислив :O не памтам кога последен пат сум пуштил солза.

Кога за 1 утакмица не фатив 60000 ден или 1000 евра

po riroda sum od tie sto placat megu toa nikogas ne placam pred drugi da me gledaat i da me zafrkavaat placam doma zatvorena vo kupatilo:place:

а јас последен пат плачев кога ми умре моето куче од старост и истовреме папагалчето ми избега:place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom