The_LiGhT'
Stop DISCRIMINATION
Za ova mozam samo da :baeh:.Па ја имаат признаено Србија,што треба секој дел од Србија посебно да го признаваат? :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za ova mozam samo da :baeh:.Па ја имаат признаено Србија,што треба секој дел од Србија посебно да го признаваат? :helou:
Ја и два-тројца другари сакаме да осамостоиме држава.Не е нешо фенси тука нешо ко мини федерација неколку населби Пржино,Кисела Вода,Црниче,Припор и уште некоја.
Сакам да прашам дали ќе биде доволно да го тероризираме населението и после на Водно да се криеме?
Пошо не лажеа комуњариве држава не се гради за ден ама ете глеам кој сака може така да мислев да не е нешо ко акаунт на форум праење.
Zatoa sto ne sakaat da go priznat Kosovo..
Крајно време е Турција да се обиде барем малку да се приближи до цивилизираниот свет и да се извини за геноцидот над Ерменците во кој биле убиени 1,5 милиони луѓе а прогонети неколку милиони и секако да се повлече од Курдистан и да замоли за прошка за гревовите и зулумите кои ги има правено и сеуште ги прави.
Курдите очигледно не сакаат да останат под турска окупација.
Прашање е на време кога турската војска ќе се повлече од таму.
Нема да им биде прв пат.
И онака немаат победено никого од битката за Дарданелите во 1915...а и тоа не по нивна заслуга туку тоа што со потпросечните турски армии командувал германски генерал...
Za ova mozam samo da :baeh:.
Da be, eve gledas li deka ne sme site isti kako sto ne prikazuvaat vasite politicari.:jaj:Ух добро е, јас помислив ке ме пукаш.
Има напредок и кај вас по малку.:smir:
Da be, eve gledas li deka ne sme site isti kako sto ne prikazuvaat vasite politicari.:jaj:
Hehe ako sakas so bukvi i Atomska bomba ke napisev no NE ne sum od tie virtuelni patrioti ili ekstremisti.:smir:Да имаше на тастатура копче "firе" признај дека ке ме пукаше.:icon_bigg
Hehe ako sakas so bukvi i Atomska bomba ke napisev no NE ne sum od tie virtuelni patrioti ili ekstremisti.:smir:
Tocno taka ne sum Albanec tuku Shqipetar.:helou:Не си ниту виртуелен ниту обичен, па ти не си албанец бе! :helou:
Tocno taka ne sum Albanec tuku Shqipetar.:helou:
Абе така може само да џавкаме.
These nations often exist only on paper, on the Internet, or in the minds of their creators.
Јас сакам суверена држава со граници,грб,знаме,химна,јазик,историја све то шо следува.Пошо глеам лесно било па си викам да пробаме.
Е сега не знам баш муабетов што и како хахаха
Мислиш курдите немаат право на држава или доста се држави колку шо се сега?![]()