ЛЕЛЕ СТУДОВИИИИИ
Киднав после овие што свиреа келтска музика. Не можев да издржам.
Инаку ди-џеите почнаа во 9 вечерва па треба да траат до 1. Дали ќе биде исто и наредните денови или ќе има поместување, не сум сигурен, иако од волонтери дознав дека ќе траат сетовите до 4 сабајле, само со времевоо.... се сомневам.
Локација: одлична.
Сите оние што мрчеа ќе има албанци па конфликти... се заебале, имаше малку роми и малку албанци, повеќето беа џандари на должност. Имаше доволен број џандари, болничари, пожарникари, редари, волонтери (ах некои волонтерки :hump

Пива: мнооогу, ама бидејќи бев без ебан денар во џеб, не пиев ништо, а и онака беше премногу ладно, а јас оскудно облечен.
Музика: Мошне добро, малку ми е жал што не можев да останам на КУР и Wickeda, ама немав превоз за враќање. Одличен впечаток ми оставија 3D, SMUT, Канго... зет да ти бидам за третата ќерка

си се испофали човекот, ЅВЕР е. Копиле господово, исто како и Исус
Утре одам со цела екипа најверојатно, и со повеќе облека на мене и со повеќе пари во новчаник, па се надевам ќе биде подобро.
Водителот владее бај д веј, кумановец ама од неквалитетните. Голема работа ако свирел Нирвана во 6то одд. коа сеа е тиња човек.