Пиволенд на Скопско Кале: 18-21.09.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј закон! :vozbud: :zver: :cug: :je: :aplauz: :music3: :party2: :ojea:

Ова ќе треба да се посети! Извонредно што и Скопје ќе има нешто вакво. Па и треба.

Навали народе на пијанка!!!!! :))))))

Би сакала, ама не знам дали ќе бидам во можност. Ако сум Скопје секако идам, обавезно.

Пошто прилепскиов, не беше ништо посебно, па нарочито оваа година, мене ми е како собир на кафани и пијаници, ко некоја причина плус за пијање. Не беше убаво оваа година, гледано од аспект на организација, али пивотооо :salut:

:pipi:

Би сакала, ама не знам дали ќе бидам во можност. Ако сум Скопје секако идам, обавезно.

Пошто прилепскиов, не беше ништо посебно, па нарочито оваа година, мене ми е како собир на кафани и пијаници, ко некоја причина плус за пијање. Не беше убаво оваа година, гледано од аспект на организација, али пивотооо :salut:

Aбе ти би си каснала од ушите затоа што немате ваков Пиволенд во прилепот:)

Видиш вака така јас пак на пиво фест, и тоа многу подобар:)

Aбе ти би си каснала од ушите затоа што немате ваков Пиволенд во прилепот:)

Видиш вака така јас пак на пиво фест, и тоа многу подобар:)

Е стварно така е:)
Годинава на прилепскиот Пивофест си поминав убаво, ама имаше малце штандови и уште некои нешта требало подобри да ги направат.Не знам, ако сум во Скопје убаво ќе биде ова да се посети.

Не беше убаво оваа година, гледано од аспект на организација, али пивотооо :salut:

ТРН!!!! Читаш? :)

Не пишува нишо за карти нешо ау... А ќе се плаќа сигурно влез.

*** Најнова информација ***

Реакција на премиерот Груевски за организирањето на Пиволенд во Скопје

По масовната медимуска кампања и промоција на фестивал на пивото на Кале во Скопје официјална реакција стигна од кабинетот на премиерот Никола Груевски во кое меѓудругото се вели:

- Владата најостро го осудува организирањето на фестивал на пивото во скопје на само еден ден по стапувањето во сила на новиот закон со кој се забранува продажбата на алкохолни пијалоци по 19 часот.

- Каков пример ќе дадеме на младите генерации со организирање на вакво случување во главниот град во време кога владата активно промовира здрав живот - запраша премиерот Груевски.

- Владата ќе го спречи организирањето на овој фестивал, како и сите понатамошни јавни собирања на кои ќе се промовира и слави алкохолот - завршува во своето излагање Груевски.

Од каде ова? Линк?

Уствари... нека се кручи колку сака, тоа што он го збори е нелегално. Не може да спречи организирање на фестивал само затоа што неговата моронска кампања почнала.

Грујо се уфилмал да не праи Америка од 20-тите години, а?
А... ќе мора да се носат шешири и одела во штрафти?
А... Томи-Ган? Ќе набави државата, или ќе мора сами да си купуваме?

Еј...еј..еј... А кој ќе го игра Капоне?

*** Најнова информација ***

Реакција на премиерот Груевски за организирањето на Пиволенд во Скопје

По масовната медимуска кампања и промоција на фестивал на пивото на Кале во Скопје официјална реакција стигна од кабинетот на премиерот Никола Груевски во кое меѓудругото се вели:

- Владата најостро го осудува организирањето на фестивал на пивото во скопје на само еден ден по стапувањето во сила на новиот закон со кој се забранува продажбата на алкохолни пијалоци по 19 часот.

- Каков пример ќе дадеме на младите генерации со организирање на вакво случување во главниот град во време кога владата активно промовира здрав живот - запраша премиерот Груевски.

- Владата ќе го спречи организирањето на овој фестивал, како и сите понатамошни јавни собирања на кои ќе се промовира и слави алкохолот - завршува во своето излагање Груевски.

Eбаго:nesum: лични карти и шогиебам
А што е со дискотеките што даваат алкохол????? Какви дупки прават бе мамата
Или ко трета опција ова Охриѓанишчава прават бојкот:)

Добро бе, пиво ленд е се знае со што се влага таму и со колку гдини, аман!

Грујо се уфилмал да не праи Америка од 20-тите години, а?
А... ќе мора да се носат шешири и одела во штрафти?
А... Томи-Ган? Ќе набави државата, или ќе мора сами да си купуваме?

Еј...еј..еј... А кој ќе го игра Капоне?

ЗНАМ!!!!
БОШКОВСКИ!!! :pos: :pos: :pos:

Заебанција е „изјавата“ на Груевски, вие одма па поверувавте :)

Заебанција е „изјавата“ на Груевски, вие одма па поверувавте :)
Охриѓанишча:)
Невермајнд....битно музика ќе фуче, пиво ќе се точе.....само да има вециња во доволен број:)

абе каква заебанција...
како беше она... јован ак лажит, линк не лажит:kafe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom