Aбе ти би си каснала од ушите затоа што немате ваков Пиволенд во прилепотБи сакала, ама не знам дали ќе бидам во можност. Ако сум Скопје секако идам, обавезно.
Пошто прилепскиов, не беше ништо посебно, па нарочито оваа година, мене ми е како собир на кафани и пијаници, ко некоја причина плус за пијање. Не беше убаво оваа година, гледано од аспект на организација, али пивотооо :salut:
Е стварно така еAбе ти би си каснала од ушите затоа што немате ваков Пиволенд во прилепот
Видиш вака така јас пак на пиво фест, и тоа многу подобар
ТРН!!!! Читаш?Не беше убаво оваа година, гледано од аспект на организација, али пивотооо :salut:
Eбаго:nesum: лични карти и шогиебам*** Најнова информација ***
Реакција на премиерот Груевски за организирањето на Пиволенд во Скопје
По масовната медимуска кампања и промоција на фестивал на пивото на Кале во Скопје официјална реакција стигна од кабинетот на премиерот Никола Груевски во кое меѓудругото се вели:
- Владата најостро го осудува организирањето на фестивал на пивото во скопје на само еден ден по стапувањето во сила на новиот закон со кој се забранува продажбата на алкохолни пијалоци по 19 часот.
- Каков пример ќе дадеме на младите генерации со организирање на вакво случување во главниот град во време кога владата активно промовира здрав живот - запраша премиерот Груевски.
- Владата ќе го спречи организирањето на овој фестивал, како и сите понатамошни јавни собирања на кои ќе се промовира и слави алкохолот - завршува во своето излагање Груевски.
Грујо се уфилмал да не праи Америка од 20-тите години, а?
А... ќе мора да се носат шешири и одела во штрафти?
А... Томи-Ган? Ќе набави државата, или ќе мора сами да си купуваме?
Еј...еј..еј... А кој ќе го игра Капоне?
ОхриѓанишчаЗаебанција е „изјавата“ на Груевски, вие одма па поверувавте