Пиволенд 2009 (17.-20.09.2009)

Леле пресудување одма... ц ц ц. Треба да пораснеш малку.

Сеедно, јас одам на пиво-ленд за пивото, Eye Que делот ќе го прескокнам :smir:

Курле, јас ако не запримети се сложив со твојата констатација за горе-споменатиот бенд...:smir:

Сеедно, штом си решен да идеш со тој attitude за пивото и да ги утнеш момциве што продаваат бостан на сцена, знај дека ќе си дојдеш дома као еден степен поголем и подобар човек.. :)

Курле, јас ако не запримети се сложив со твојата констатација за горе-споменатиот бенд...:smir:

Сеедно, штом си решен да идеш со тој attitude за пивото и да ги утнеш момциве што продаваат бостан на сцена, знај дека ќе си дојдеш дома као еден степен поголем и подобар човек.. :)

Да да, мај бед што би се рекло. ЈБГ, не сум станал волку рано од не памтам кога, па малку споро ми работи мозокот, не ја сватив иронијата :)

Башка, потешко се сваќа иронија на нет, во живо си е друго. Интернетов не уништи.

Одам, петок, сабота само да не врне очекувам да биде супер како лани многу луѓе различна музика и пива и одлична атмосфера.

Немаат напишано термин за Silent party од кога е,ваљда е приквечер.

Па може ќе има нон-стоп silent party, а коа ќе нема DJ на сцена, ќе пуштаат Antenna 5 радио. :)

Редок тридневен празник во годината каде ниту се пости ниту се мрси. :)

Бев до сега
Ги слушав Fighting Windmills и малце тие по нив не знам како се викаа
Инаку Fighting Windmills и покрај дождот направија одлична атмосвера
и навистина ме одушеви нивната музика

Silent Party :vozbud: Едвај чекам да видам како ќе изгледа тоа. Идам петок и сабота најверојатно.

Ништо од мое идење денес да ги слушам Психомодо поп :toe:.
Утре ке се иде ради пивото највеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom