Пиволенд 2009 (17.-20.09.2009)

Овојпат ќе одам чисто ради дегустација на пиво. Видов горе некои предлози и нема да ги занемарам :helou:

Е. Евего врне ама не е страшно мислам дека ќе преврне и дека вечер ќе биде добар провод.

Солидно :) Вчера си пиев Скопско, дегустирав црно Guiness и Stella Artois...и еден хамбургер успут xD Вечер Dubioza ... едвај чекам x)

Кое е тоа пиво некое си црвено тексашко (не го знам точното име), што една чаша/флаша му е 250 ден.? :)

Мора да го пробам (ама друг да го купи :))

Денес некој да не знае кој ќе настапува? И у колку саат точно почнува?

Вчера додека врнеше сите се криеа под овие импровизираните чуда... (морам да признаам, имаа удобни душеци) Ама кога престана дождот овие Психо Мод Поп и Ај Кју направија доообра атмосфера. Башка и шутка праевме :vozbud:Она сајлнт диското ми беше интересно однадвор... Не ми се идеше пошо бев исцрпен... Беше некој да дели импресии? Инаку однадвор многу смешно беше... Гледаш и наеднаш слушаш како некој си потпевнува на сет глас, скока околу, а ти пијан, стоиш и се мислиш што е работата... :) Таа вечер мора да го посетам :)

Се гледаме душтво!

Има каснење на бендовите и колку отприлика?
Немам автобус во 7:30:nerv:

Аман, мораше ли пак да заврне?! :nerv:

Кое е тоа пиво некое си црвено тексашко (не го знам точното име), што една чаша/флаша му е 250 ден.? :)

Мора да го пробам (ама друг да го купи :))

Затоа луѓено се раскупувале Корона...веќе не било најскапо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom