Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
. И четвртокот го испустија. Толку нема еден чоек в општинa шо се разбира од музика? В недела Ману Чао во Дојран, кај нас Ален Хасановиќ со неговиот огромен репертоар
.

Отрпнавме веќе на тоа дека носат само балкански музичари, ама барем програмава да ја сределе. Бучкуруш невиден.Слаткар па Љубојна, па Саша факинг Ковачевич. И четвртокот го испустија. Толку нема еден чоек в општинa шо се разбира од музика? В недела Ману Чао во Дојран, кај нас Ален Хасановиќ со неговиот огромен репертоар
.
П.С. Уште чекаме Мацко да ни ја донеси Мадона.
За мене еден Даб, а за другарчево ладно макијато.Друго нешто да донесам, дури сум таму?
За мене еден Даб, а за другарчево ладно макијато.
И по можност некоја британска/американска музичка група,
Мадона доста еЈас си реков женско ќе побараш ....
А бе дека е тапа е тапа освен Мерлин кој прв пат иди во Македонија на овој тип настап. Ако не и во живот ама ваљда западнат е со пари па неговата изјава дека како верник не оди на настани наде се пие алкохол и јади скара направил уста рекла-уста одрекла ама тоа е друг муабет. Она што сакав да кажам, ако сакате во исто време (ист викенд) ви се Д фестивал дорјан, Скопје Гори, Егзит во Нови Сад и прилепскиов ПивоФест. Е па земете си пари шибајте не мора тука да се седи ако сте од Прилеп или Одете кај ви одговара не мора тука да идите ако сте од друго место. И мене не ми се допаѓа програмата во 99% ама тоа е за џабе толку ако имате пари за карти на друго место слободно пат под нозе...
Друго нешто, ако немам обврски, гости или слично се гледаме под палмине кај Ченто![]()

Не сум играл од лани ова време ама нема проблемИ рекетот за пинг понг спреми си го, овај пат да нема рачки оти си губел.![]()