Пивофест 2015

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа година незнам дали ќе одам, иако знам дека ќе биде убаво. Програмата, а воедно и самите пејачи кои ги викнале е одлична, но мислам дека во следните години треба малку да се поработи на тоа да има повеќе Македонска (фолк) музика, отколку српска:)

Оваа година незнам дали ќе одам, иако знам дека ќе биде убаво. Програмата, а воедно и самите пејачи кои ги викнале е одлична, но мислам дека во следните години треба малку да се поработи на тоа да има повеќе Македонска (фолк) музика, отколку српска:)

Ретко кога си сигурен за нешто. Особено за собириве.

АХА! Значи си вежбал пред да играш со нас и пак ништо. :D
А бе седи мирен, мислев од лани со вас до годинава не сум ни пофалит рекет, седат во една фиока :D

Че се пија пиво и после че се шетаме на мочање, кој ги еба не им плаќам на монтажните клозети по 10 денари од мочање, немам рачун така, 7-8 бона ќе ми летнат. :D

Зарем? Дремат пред монтажните и збираат арач?
:facepalm: Добро, општинските пари на шо ги трошат побогу?

Едит: Нешто инфо ќе има ли воз беспари од Скопје?

Последно уредено:
Сериозно не знаев дека тој пред клозетите пари наплаќал, јас никогаш не му плаќав само си се погледнувавме очи во очи а јас мислев обезбедување е нешто, само му викав здраво и тој ми одговараше со здраво, подоцна разбрав дека бил за наплата тука :icon_lol:.

Че се пија пиво и после че се шетаме на мочање, кој ги еба не им плаќам на монтажните клозети по 10 денари од мочање, немам рачун така, 7-8 бона ќе ми летнат. :D
Во Прилеп ако мочаш толку често викаат, „мало куре, вода не држи“ ;)

Иначе да пак арач ќе се собира и за мочањето, кучињата се намалени последниве 2 недели, старите коњи и магариња веќе се мелено месо и тн.
Прилепчанец сум и не сум пропуштил година да не одам на пиво фестов, али досега не сум каснал скара изминативе години и не планирам да каснам, а и не ви советувам (посебно мелено месо).
Пивото ќе го наштеловаат пак со кафански цени, ќе се наредат прилепски *тииит* да точат повеќе пена од пиво и ќе се протурка како и секоја година.
Музикава им е распоредена од некој тежок стручњак, ќе биде страшно мизерно и досадно...

Сериозно не знаев дека тој пред клозетите пари наплаќал, јас никогаш не му плаќав само си се погледнувавме очи во очи а јас мислев обезбедување е нешто, само му викав здраво и тој ми одговараше со здраво, подоцна разбрав дека бил за наплата тука :icon_lol:.
Пошто обично тие што се пред клозет се 50кила жива мера кој би ти побарал пари хахахха

Обично четврток имаше добра програма за млади ...секоја година по тапа и тапа.

Тешете се има и полошо.
Се деси една година на Пиволенд во Скопје прво да иде Есма Реxhепова па Леб и Сол или битолските Паркети не сум сигурен баш како беше, па го тупнаа после Лозано или Илиевски и на крај Dj Штавељ 'баму стопаницата ...
Хаос!

Thug life

Друго нешто, ако немам обврски, гости или слично се гледаме под палмине кај Ченто :ајнапиво:

Има нова инвестиција 2000 вработувања, палмино масло че се праи.

Како е превозот од Битола? Има гага, такси, комбиња? Цени?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom