Пивофест 2015

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам колку зел Дино Мерлин пари ама ги заслужи до последен денар, 2часа и 50 мин е каде каде над просекот од сите последни настапувачи на сите 12 пивофеста до сега во неделната вечер. Ретко кој надминувал два часа настап а ова беше скоро три така да супер замисла од нивна страна. И уште еднаш за недела дена на Сареавски стадион е 1000-3000 српски динари а овде 100.000+ народ за без пари!!!
20072015218a.jpg

Уште две палми јабана............и еден мотоциклист (ова е полошо).

Кизнај кој будала му има текнато да му фрли оганче на палмите. Од толкав наро не че да се прилепчани...

Или јас сум бев оглувел од претходните вечери или озвучувањето за Мерлин беше полошо од катастрофално. Едно од двете е, а кое, не сум сигурен.

Fly Project на ПИвофест годинава ако не ме излажаа :icon_lol:.

Годинава можеби ја имаат најсилната програма што се однесува на собирање народ, ама во ниту една вечер не се пронајдувам у пм :D На времето барем имаше минимум по еден бенд кој ми правел мерак и кој сум го чекал, пример Хладно, пример Електрични Оргазам. Сега скоро ниеден. Самостални референти се донекаде ок, ама не ми се ептен на кеф.

Аца Лукас, Рада, овие Флај, Каролина ака Дијаманте, мислам дека и Парни Ваљак (лјак) кој ми се ептен досаден состав ќе да се сигурни.

Дечки, а бре има тема за 2016, оваа иде под клуч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom