Пивофест 2013 (18 - 21.07.2013)

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
kooperativa има човек од форумот кој тебе не треба да те части пиво? хахахахахаха
хаххахха, ти си знаеш дека дужиш :pos: али тоа на собиранка со тебе
него, да не бидам ОФ, ..... како ли ќе возам за назад? :confused:

има шанси и ја да доаѓам..
и од мене имаш пиво! :icon_lol:

kooperativa - Се што договарате овде, договорете и на темата за прилепска собиранка, некои не ја следат оваа тема а ја следат таа.

kooperativa - Се што договарате овде, договорете и на темата за прилепска собиранка, некои не ја следат оваа тема а ја следат таа.
пак ли јас да координирам?:pos: има тука прилепчани кои треба да се покажат, истакнат:D

Остајте музиката, битно е друштвото, скарата и пивото. Се друго е games to pass the time. :)
ни мене не ми е битна музиката на вакви ивенти, се знае која е првичната намена а тоа не е концерт :)

koj be da vozis dojdi si so voz sekako imate povolni linii tie denovi barem nema da mu ja mislis dal da pies use edno il taman si (plakas vlez parkink zavisi moze i taksi ne ke akas od salida peski il od luk oil se zapies pletvar cajo ne ti bega ;)ke ti ispadne ko na oktober fest da si bil)znaci ako doagas fakaj voz inace ti si znaes

NORDIC BALKAN CONNECTION - TOUR MACEDONIA 2013

Dear reader, BalkanMusic lover and participant!
We are honored to announce that 3 artist from Denmark, finland and Norway are making their way down to the Balkans, to play on 3 of the biggest festivals in Macedonia.

Follow the tour of 2 bands and 1 dj - and follow the story of Scandinavia meeting Balkan. The little mermaid meeting Alexander the Great - Finnish Lapland meeting Maceondian Pelagonija - Norwegian Mountains meeting Lake Ohrid!

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
NORDIC BALKAN CONNECTION TOURPLAN

★BJONKO & COPENHAGEN CHALGIJA (DENMARK)★
18.07.13: BIT FEST/LOKUM FEST (MAGNOLIA SQUARE)
20.07.13: SITEL TV – PROMO SHOW FOR THE TOUR
20.07.13: SKOPJE SUMMER FESTIVAL (Stage/Universal Hall)
21.07.13: PIVOFESTIVAL PRILEP (Festival main stage)

★JAAKKO LAITINEN & VAARA RAHA (FINLAND)★
19.07.13: BIT FEST/LOKUM FEST (STAGE/OLD BAZAR)

★DJ PRINSEN PAULISTA (NORWAY)★
18.07.13: BIT FEST/LOKUM FEST (MAGNOLIA SQUARE)

И сеа што викате опасно е да се иде со воз а:D?

Халид Бешлиќ е еден од најпознатите на Босанско Херцеговачката естрада, песните не му се до толку турбофолкер или фолкер, така да, ќе уживаме во БеограЏанко Мала и во Миљецка. Ина си е прича за себе и не би ја коментирал :icon_lol: Останатото е добро, Горан Бреговиќ можете до утре да го коментирате али чоекот си е на место има добри песничиња и така. Се глејме!

А да не имате информација за на малата бина кој и кога шо како че настапува?

имаш еден приватни комбиња
За 700 ден те зема од дома те носи во Прилеп кај што сакаш, после те зема и те носи Скопје до дома. Од Ск тргнува во 13 а од Прилеп во 6 и 20

контакт за комбето ако може да ми дадеш??? фала однапред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom