Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.413
- Поени од реакции
- 35.058
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Да не ја држат охриѓани пицеријата? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Acid mi go zede zborot, ova mora da bile Ohrigani gazdiсе беше одлично и се помина во најдобар ред, само две замерки, едната се однесува на лошата организација на бината, од страните немаше никаква можност да се види било што, другата е на пицерија PLANET кај саатот, ние Прилепчани не им простуваме на никаквата услуга и лошото јадење, големи гурмани сме и не простуваме далавери.на излогот со две педи реклама пишува 40 денари тост, порачуваме 4, ги добиваме (благо речено НИКАКВИ) потоа носат фискална каде пишува печен сендвич 50 денари, абе колку ви е тостот?? ами 50 денари.ами ова на излогот? аа тоа не важи.ами и на фискалнава не пишува тост туку печен сендвич,па извади го тоа од излогот, ПРЕВАРИ не трпиме во Прилеп.не се работи за 10 денари по парче, со таквиот однос ќе се добие погрешна слика за Прилеп и Прилепчани, а и квалитетот на тостот беше само кучето да го наранам со тие тостови![]()
Брат а шо не си му се развикал на тој башка 50денари беше влезот значи сакал да те закрпи кога видел накитен одиш.Оваа година не бев, ме револтираа од лани.
Јас фино лепо на свадба одам , колата накитена , сватови дотерани, застана некој копиљ пари за влез ми бара. Не беше за парите незнам некој 100 денари беа во прашање, ама повеќе ѓупската стварно не можеа да ја направат. Па сигурно не одам по костум на пивофест, башка со еден куп постари во колата. Можеби и дедоми го носев на пивосфест, ама тоа е. Прилепска работа.
Инаку се сеќавам на првиот и вториот пивофест и тогаш да уште не беше толку комерцијализиран, цените беа како од пивара да го земаш пивото и скарата беше доста поевтнина од нормални денови, Мислам и дека тоа и треба да биди суштината на пивофестот. Безобразно евтини цени на пивото и на скарата. Последниот пат кога отидов цените не беа така евтини, така да некако желбата ми помина, не беше повеќе то то.Па и последната случка од лани доволно ми беше да ми се одмили.
Брена заработи 35.000 евра-Брена 45 000 е
-Жељко 25 000 е
-Кирил 10 000 е
-Грашо 9 000 е
-Влатко 5 000 е
Превише пари фрлени за бабичкаваЗа мене Кирил беше број 1 на фестивалов.Секоја чест за цената на пивото и за организацијата.Од Балканов поминаја сите...догодина да се надеваме на музичка програма што е надвор од Балканов.
![]()
Oк лошо сум слушнал,за мене и тоа е многу пари.Брена заработи 35.000 евра
60 000 Цеца и Чолич мислам исто толку зема.На цеца 60 000е мислам и платија.
Брена заработи 35.000 евра
Најјако е сепак тоа што во највмровскиот град ги донесоа сите ју пеачи, како ние да немаме наши. И после комуњариве биле југоносталгичариМа немој да ме јебеш бре!