Пивофест 2012 - 12-15.07.2012

• Креатор на темата Креатор на темата BilboBaggins
  • Време на започнување Време на започнување
кај дигиталнио сат беше??

он топик...
сношти беше најголемата забава некогаш направена во прилеп и околината... почнувајќи со кирил кај 12 до 6 сато кај ѕидон беше лудници...

Го гледав пред мене беше ама не бев многу блиску до него. Али тука пред него имаше шутки, 2-3 пати влегов таму а и пивата од кај мене летаа до мене имаше една луда типка се бањаше врз глава си истураше пиво и фрлаше ко луда напред со тоа шишето :pos:

Го гледав пред мене беше ама не бев многу блиску до него. Али тука пред него имаше шутки, 2-3 пати влегов таму а и пивата од кај мене летаа до мене имаше една луда типка се бањаше врз глава си истураше пиво и фрлаше ко луда напред со тоа шишето :pos:

трава е права ствар
бтњ јас и другарчињата се туркавме нонстоп во таа шутка ...

трава е права ствар
бтњ јас и другарчињата се туркавме нонстоп во таа шутка ...

Ти од кај си бе? Од Прилеп? Ја бев со колега од Прилеп таму, он викаше ги знае тие што биле у шутката бар како што разбрав. Миле се вика колегата, низок батка у плава маичка беше

Ти од кај си бе? Од Прилеп? Ја бев со колега од Прилеп таму, он викаше ги знае тие што биле у шутката бар како што разбрав. Миле се вика колегата, низок батка у плава маичка беше

Одприлеп ..... можи за различно место зборуваме јас бев 1 метро зад дигиталнио

А кај фонтаната одма пред централната бина што стануваше ? Кај што беа снимателите, урнебес.. башка и плочки се таму на почетокот беше таман кога беа само со пива се лепеше малце, ама после кога размешаа и вода од фонтана се лизгаше у пм :)

Одприлеп ..... можи за различно место зборуваме јас бев 1 метро зад дигиталнио

Епа ти реков не бев до толку јас, беше пред мене ама не метар сигурно. Ја бев точно лево од тоа високото со камерата и светлата. У линија бев со тоа

Таа беше ликот на вечерта! Постара беш, си стои мирно и си истура од пивото на косата! :D

Сношти што имаше една бабичка....на Есма чочеци и ора вртеше, па за Кирил се качи на тоа платформата играше ко да има 20 години и на крајот кога замина Кирил сите викаат уште, таа се дереше САКАМЕ МУЗИКА :vozbud:.

Сношти што имаше една бабичка....на Есма чочеци и ора вртеше, па за Кирил се качи на тоа платформата играше ко да има 20 години и на крајот кога замина Кирил сите викаат уште, таа се дереше САКАМЕ МУЗИКА :vozbud:.
Е таја бабичката се преврти едно време, ја турна некој се спружи ко крап на земја :D

Мои идеи за групи на нареден Пивофест :icon_lol:,,,,

Знам нема пари за да ги доплатиме ама ајде нека биде :icon_lol::

Е таја бабичката се преврти едно време, ја турна некој се спружи ко крап на земја :D
Таа бабичката е ментална :P сериозно, онака чаршиска жена, има испади некогаш на сред улица, али направи забава :D
Инаку Хладно Пиво в година МОРА да ги донесат, редно е, Лету Штуке, Рундек некој од таквите поранешни рок народи.

Мои идеи за групи на нареден Пивофест :icon_lol:,,,,

Знам нема пари за да ги доплатиме ама ајде нека биде :icon_lol::

Шо нема бе пари? На овие србинкиве по колку има даваат, 5к евра? Можи да се донеси солидна светска рок/панк/метал група без проблем, ама Мацко рече дека според изборот на фановите Лепа Брена е најбарана :tapp:

Епа брат шабани полно ќе биде викендов да не сакаш да им донесат нешто што ќе пее на неразбирлив јазик :D

Абе шо се жалите на музиката , се знае кај лежи најголемиот профит. Не е работата што ни се допаѓа туку кој троши пари.

se dodeka posotjat ovie glupite turbo folkeri od srbija tesko deka moze da se donese nesto od strana :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom