Пивофест 2012 - 12-15.07.2012

• Креатор на темата Креатор на темата BilboBaggins
  • Време на започнување Време на започнување
Кирил Џајковски направи поголема забава од Дубиоза
Мислам дека кирцава ја здиви публикава особено на Џангл Шадоу и Рејз ап јор хендс на крај.
ТК Wonder :гик:
http://www.youtube.com/watch?v=VgShOqlCSfE
фала за шерингов на видеово, бев тотално лом па само на фб го пуштив не стасав по форуми. Малата е лудница !!! :D

img1634e.jpg

ШИ ИС ДЕ КВИН !!! :D

Крајот на забавата :)

На една слика виновните за лудата забава после 12се ноќта на петок 13ти према 14ти :D

img1636xsdfs.jpg

Е вечер на Мирослав планирам да се влечам по земја.

рамштајн или слипкнот да се донесат наредната година(верувам дека има дечки шо ја разбираат и таа музика,таму се прават најјаките шутки,урлања,едноставно вечер за паметење би било,мислам редно е да не изненадите наредната година со нешто поспектакуларно,за разлика од ова шабаниве од србије! ТАМБС АП!

Дај бе на Марјан нека му текне да ми ги донесе Pearl Jam, има да го благословувам цел живот :icon_lol:

рамштајн или слипкнот да се донесат наредната година(верувам дека има дечки шо ја разбираат и таа музика,таму се прават најјаките шутки,урлања,едноставно вечер за паметење би било,мислам редно е да не изненадите наредната година со нешто поспектакуларно,за разлика од ова шабаниве од србије! ТАМБС АП!
А бе сето убо ама таа музика носи млади кои одат по маркетите дента и си обезбедуваат лименки или литар и полски боци па си прават журка пред бина и штандовите не ги ни интересираат. За разлика од тоа таа по тебе шабанарија а јас би го нарекол југо-носталгичарска еуфоруја кај сите родени во 80-тите или претходно буди атмосфера за седење на маса и локање ладно пиво и крш скара од утро до утро. Видиш 20+ евра квадрат некој треба да ги извади за вгодина даде пари пак за штанд во општинска каса. Ако не се знае дека не се врти околу парите бар еден во темава ќе прашаше кај е лесковачка скара годинава ?! Тие 100-150 илјади што ќе дојдат од страна денес а утре може и дупло за да ги видат Мирослав, Жељко, Брена и нарамно Џеј мислиш ќе одат по лименки и шишина во тинекс, тедико, кам, зад участак во дуќанчено, наспроти орка во маркетот или некаде слично... не бе брат ќе се лупнат во новиот 25 тонски штанд на прилепска на пример ќе остават тешки пари така запијани за полапиво пола пена чаши... парите го вртат светот , вртат светот ... како беше песната :)

Чекај абдејт по некоја минута :D

Да не ме има мене на камера секако ДБК ме следи :icon_lol:.
Инаку намерно го оставам фотоапаратот поради некои лични причини.

Да не ме има мене на камера секако ДБК ме следи :icon_lol:.
Инаку намерно го оставам фотоапаратот поради некои лични причини.
Во главно на се мое од четвртокот нема никаква слика само “урлање“ и скокачко шуткачки движења :D

Кирил Џајковски направи поголема забава од Дубиоза
Мислам дека кирцава ја здиви публикава особено на Џангл Шадоу и Рејз ап јор хендс на крај.
ТК Wonder :гик:
http://www.youtube.com/watch?v=VgShOqlCSfE
Немав време овој пат да одам али ако одам одам само за Кирил и компанија...:cuc: другото ми е тапа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom