Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.211
И такво има?Пробај го и темното...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И такво има?Пробај го и темното...![]()
Првите 3 освен безалкохолното ги има у Веро и во пивниците Порта и Ајриш паб.
Прегледај го приврзокот 333609
Автоматски споено мислење:
Ова од каде ти е купено ? Од тука или странство ?
У странство ама не сакав да го прашувам шефот пошто само ми го фрли пакетчево у раце,али уопште не сум воодушевенПрвите 3 освен безалкохолното ги има у Веро и во пивниците Порта и Ајриш паб.
Bezalkoholnoto od Erdinger e najdobro bezalkoholno voopsto.Првите 3 освен безалкохолното ги има у Веро и во пивниците Порта и Ајриш паб.
Се начекуваат и акции со чаши гратис... Топ се и чашите. Жена ми ќе ме убиеше кога направив неколку комплети чаши.Каде бе Ердингер во Веро?Во кое?
Демек не засегна недостатокот од безалкохолното...Првите 3 освен безалкохолното ги има у Веро и во пивниците Порта и Ајриш паб.
Во секое, за лименки сум 100% сигурен само што дебилите ги чуваат на полица и не можеш одма да купиш и да го испиеш.Каде бе Ердингер во Веро?Во кое?
Може некој ќе се залета баш по тоа па ќе испаднам лажгоДемек не засегна недостатокот од безалкохолното...
Но сериозно, сите три се одлични.
Во секое, за лименки сум 100% сигурен само што дебилите ги чуваат на полица и не можеш одма да купиш и да го испиеш.
Веро Џамбо има 3-4 метра полица на 4 спрата само со странски увозни (без амстел, хајнекен...) .
Се начекуваат и акции со чаши гратис... Топ се и чашите. Жена ми ќе ме убиеше кога направив неколку комплети чаши.![]()
Освен хајнекенот 0.33л лименка (приморан бев) друг немам пробано а не би ни пробал освен ако не ме спука некоја луда идеја да си правам сам на себе челинџ во најдобро и најгрдо безалкохолно пиво.Bezalkoholnoto od Erdinger e najdobro bezalkoholno voopsto.
купи и да ти дојдеме на гости, не сум пробал ердингер хххх