Пиво

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Коe пиво најчесто го пиетe?

• Скопско

Гласови: 279 40,5%
  • Златен даб

Гласови: 188 27,3%
  • Amstel

Гласови: 67 9,7%
  • Heineken

Гласови: 77 11,2%
  • Tuborg

Гласови: 53 7,7%
  • Beck's

Гласови: 17 2,5%
  • Други

Гласови: 122 17,7%

• Вкупно гласачи
    689
Љацо, си го пробала ХБ? Хофбраухаус. многу одамна го имам пиено во Минхен, за време а Октобар фест и ми остави ептен добар впечаток. А и пивницата е лудница, .... но ова само ако си во Минхен може да го знаеш.
Хофбраухаус имa закон пивница ем во центарот, ем во паркот. :D:D

Фала, да си имаш здравје. Пауланерот ми е најомилен затоа што има специфичен и уникатен сладникав вкус и арома. Кулмбахерот така и така. :)
Ме потсетува сосем малку на скопско можеби и затоа не ми се допаѓаат. Има едно пилсче со зелена амбалажа ме мрзи да станам да го видам името ми се допаѓа.

Љацо, си го пробала ХБ? Хофбраухаус. многу одамна го имам пиено во Минхен, за време а Октобар фест и ми остави ептен добар впечаток. А и пивницата е лудница, .... но ова само ако си во Минхен може да го знаеш.

@коцка шо пиво пиевме да не ти текиња?

Ме потсетува сосем малку на скопско можеби и затоа не ми се допаѓаат. Има едно пилсче со зелена амбалажа ме мрзи да станам да го видам името ми се допаѓа.

@коцка шо пиво пиевме да не ти текиња?

уффффф....

Некој да не знае каде има солидно опремен Beer Shop во Скопје? Сега ми кажаа дека тој во Бунјаковец затворил.

Еми ај, ако не те мрзи, види како се вика.

Бомбона бизнис
schoffehoffe-dunkel-weisse.jpg

Изгледа јас тука сум едини (или еден од екстремно ретките) кој не пие пиво:ROFLMAO:

@Рудници и
Живти мене кажи каде го има? Или од странство. Пивово е мед за јазик.
И во Аквариус Охрид го има. Ич не ми се свиѓаше.
@КвикСилвер во Охрид Irish Pub Dublin и ете Aquarius според Avenger 99.160-180 ден. 0,5 л.:unsure:

@Avenger99 да не го помеша со ова?Иста им е цената и слична етикета се...
krombacherdark.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom