Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас еднаш, и не ми се допадна. Општо не сакам многу такви пива, барем не нашиве. Додека Битолското повеќе ми се допаѓа од Горското.Дали некој го има пробано новиот Кембах. Пред да пропадне Битолската пивара ми беше омилено па затоа да прашам како е сегашниот Кембах.
Јас еднаш, и не ми се допадна. Општо не сакам многу такви пива, барем не нашиве. Додека Битолското повеќе ми се допаѓа од Горското.
за старт извадоа многу добро пиво,секако МОРА да се проба и кнозумира да се кажи својот впечаток,пошто гледам секој си има свој фаворитДали некој го има пробано новиот Кембах. Пред да пропадне Битолската пивара ми беше омилено па затоа да прашам како е сегашниот Кембах.
Се продава во пластика 1.5Л и е поскапо од другите. Алкохол има 5.5.Дали некој го има пробано новиот Кембах. Пред да пропадне Битолската пивара ми беше омилено па затоа да прашам како е сегашниот Кембах.
Се продава во пластика 1.5Л и е поскапо од другите. Алкохол има 5.5.
Споредено со цените, најисплатлива е Каменица 2.2Л а слична е со алкохол.
Горско не го споредувај со останатите пива има 3.2 алкохол.
Подобро иди кај апче пиј боза.нема полошо пиво од редлерови точка....се надув као балон !
Те знаат или им шчопаш по некое?Благодарност до Прилепска Пиварница, последните неколку пати после купување од продавница без едно пиво гратис не сум![]()
Абе во капачињата.Последниве 5-6 пати до продавница, во секоја тура по 1 капаче гратис даб имамТе знаат или им шчопаш по некое?![]()
не го знаеш рецептот. прво пиеш 2-3 скопски па после идеш со редлер. Лизганема полошо пиво од редлерови точка....се надув као балон !
Стандард пиво за сите мислам без некој слабости но и без да биде нешто посебно.* бекс имам два - три пати пробано,благо ми беше пивото и повеќе немам побарано