Пиво

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Коe пиво најчесто го пиетe?

• Скопско

Гласови: 293 41,2%
  • Златен даб

Гласови: 190 26,7%
  • Amstel

Гласови: 68 9,6%
  • Heineken

Гласови: 80 11,2%
  • Tuborg

Гласови: 53 7,4%
  • Beck's

Гласови: 19 2,7%
  • Други

Гласови: 128 18,0%

• Вкупно гласачи
    712
Па тука некаде али Митоас алфа фикс се пример 1.70€ у трафика ова е 1.20-30€ и у 6пак е за евро ипол две поефтино како што имам приметено и тоа е тоа. Иначе коа сме тука мене највеќе ме бендисува од грчките Nimfi топ ми е за целодневно пијусцкање.

Па тука некаде али Митоас алфа фикс се пример 1.70€ у трафика ова е 1.20-30€ и у 6пак е за евро ипол две поефтино како што имам приметено и тоа е тоа. Иначе коа сме тука мене највеќе ме бендисува од грчките Nimfi топ ми е за целодневно пијусцкање.

Во Масутис дали 5 центи е разликата на парче. Ваљда и варира на периоди цената. 6 пак често се со промо понуда 5+1, 4+2.
Пак според цената сите тие се во иста класа. Во квалитет Мамос доминира за мој вкус од тие.

Која е дадичкава на последнава слика ? :love: :love: :love:
Извини ако ти е роднина.
Дадичкава е џерманка некоја, пошто нема место за седење, често прашуваат само криглите да ги остават на вашата маса, па стоејќи пијат. Од околината беше најзгодна, затоа решив да ве почастам со нејзина слика во акција (y)

Гросе бусен.

Иначе за мене реков од грчките Кајзер па се друго после.

Гросе бусен.
Идеално џенско, убавичка така, големки цициња, пие пиво(y), што сакаш повеќе :D
Инаку со мајка и беа, ама неа ја исеков од сликата да не расипува впечаток;)

Идеално џенско, убавичка така, големки цициња, пие пиво(y), што сакаш повеќе :D
Инаку со мајка и беа, ама неа ја исеков од сликата да не расипува впечаток;)
Дали тоа не ти тека на мене дека можно е мајка и повеќе внимание да ми привлече отколку таа ? :eek:
Ваљда сум пропуштил некоја држеча мутер Хелга. :(

Back
На врв Bottom