Пиво

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Коe пиво најчесто го пиетe?

• Скопско

Гласови: 292 41,1%
  • Златен даб

Гласови: 190 26,7%
  • Amstel

Гласови: 68 9,6%
  • Heineken

Гласови: 80 11,3%
  • Tuborg

Гласови: 53 7,5%
  • Beck's

Гласови: 19 2,7%
  • Други

Гласови: 128 18,0%

• Вкупно гласачи
    711
Нешто како бадвајзер лајт, значи пиво за мажи без мадиња. Ова им е најдоброто, останатите не сакав да ги пробам.

cingtao.jpg

Нешто како бадвајзер лајт, значи пиво за мажи без мадиња. Ова им е најдоброто, останатите не сакав да ги пробам.

Прегледај го приврзокот 486933
Ние сме хардкор за алкохол, за кинезите.
Еднаш ме запнаа ај на екс, таа нивната 20 процентна ракија во чашки од 10-15 gr.
Си викам, море јас 56 степени комова цепам око не ми трепнува, со оваа вашата ние џамови миеме.
Пиво еднаш едно локално од Гуангжоу пробав, така така.

У веро аеродром го начекав Илирија пивово. Има некој информација, пробано, шо да очекувам?

А уствари правилно треба темното со светлото да се измешаат или треба да бидат вака одвоени ?

Што знам, нема правилно.
Кај флашираното rezany секако не можат да ја задржат такватата структура. Кај точеното после една-две голтки, движење на криглата и таму ќе се измешаат.

Ама гледам дека кога го точат, сакаат да ти го сервираат одвоено светлото од темното.

Што знам, нема правилно.
Кај флашираното rezany секако не можат да ја задржат такватата структура. Кај точеното после една-две голтки, движење на криглата и таму ќе се измешаат.

Ама гледам дека кога го точат, сакаат да ти го сервираат одвоено светлото од темното.
Па миксот лесно се постигнува, две различни шишиња истовремено со иста брзина ќе ги точиш во кригла од 1л.
Ова каде што е одвоено е мајсторија за да се наточи. И нема логика темното да е горе затоа што темното е потешко и има поцврста пена.

Па миксот лесно се постигнува, две различни шишиња истовремено со иста брзина ќе ги точиш во кригла од 1л.
Ова каде што е одвоено е мајсторија за да се наточи. И нема логика темното да е горе затоа што темното е потешко и има поцврста пена.
Од кај сега темното е потешко? Ако има поцврста пена, значи полесно е.

Пробајте го само ако сакате да го пробате.
Ако сакате добро пиво, value for money, за таа цена има подобар избор.

Мене ми е у класата "пиво што го пијам еднаш"

Незнам јас сум од тие што оди во маркет и прво гледа што има ново, ако нема нови земам нешто што ми се допаѓа и сум навикнат (за моја “среќа” кај мене врие од нови <сарказам>)

Не зимаш 10 од новото зимаш едно колку да видиш што може тоа да понуди, останатите 9 нормално зимаш нешто што знаеш дека ти одговара

Од кај сега темното е потешко? Ако има поцврста пена, значи полесно е.
Таков дојам имав дека и поспоро се точи и поголема флека остава на чашата.
Затоа миалев дека е со погуста структура.
Гинис на пример е погусто.
Автоматски споено мислење:

Ако има наградна игра гарант е Голф.
И нокиа мобилен и пакет марлборо цигари. А за децата гољден игљ.

Back
На врв Bottom