Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toa "0% газирано" е feature или никој не го пие па се одгазирал кегот?Точено Joule's Citra Blonde во англиски паб, 3.4% алкохол, 0% газирано. Пиев и Bass Premium Ale, мене ми беше подобро, ама го немам на слика.

Не, не е газирано заради тоа што е real ale (cask ale), правено во традиционален англиски стил. Се остава да ферментира во буре и не се додава дополнителна газираност. Исто така, се точи со рачна пумпа и не се служи ладно како другите пива, препорачана температура е 12 до 14 степени. Затоа можеш да ги видиш типичните англиски пијаници во пабовите како пијат по 10 pints.Toa "0% газирано" е feature или никој не го пие па се одгазирал кегот?![]()
Се шегував. Верувам дека е интересно, само 10 пива со по 3.4% алкохол нема да ги импресионира овдешниве „љубители“.во пабовите како пијат по 10 pints.

Прегледај го приврзокот 471650
Вчера ова го земав, ми изгледаше ок али коа го купував глеам алкохол 3.4% и одма симљиво ми стана али ај пошто веќе бев таму земав и баш е 3.4, вкусот е ко некој да земал нормален гинис и у него да истурил 0.33 л вода, разредено скроз, па уште у лименката ставиле топче ко гинис што има
...глумење лудило