Пиво

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Коe пиво најчесто го пиетe?

• Скопско

Гласови: 280 40,4%
  • Златен даб

Гласови: 188 27,1%
  • Amstel

Гласови: 67 9,7%
  • Heineken

Гласови: 78 11,3%
  • Tuborg

Гласови: 53 7,6%
  • Beck's

Гласови: 17 2,5%
  • Други

Гласови: 124 17,9%

• Вкупно гласачи
    693
Ама пробај еден Кромбахер вајзен
Не им е лош вејзенот, добар е. Но пилсот (лагерот)... Веројатно најдобар комерцијален лагер достапен овде овде во широка потрошувачка. Го има оној медестиот шмек на квалитетен лагер добиен со спора (ладна) ферментација, на пример како на Уркел Пилснер на времето пред да го усерат и него.

ke zemes casa gorsko za da ima G

Brat nemam doma casa Ginis neznam kako da ti kazam, ama kako sto gledas ima nekoi 2cm sigurno od gore
Rabotata e da ne zaglavis i prvo da odpivas od penata samo nego da fatis ubava goltka i od pivoto
Шуќур се разбравме :pijani:
Автоматски споено мислење:

Знам бе се сфаќаме, само се шалам. И под кој агол ќе ја навалиш чашата е битно за колку ќе го гледаш Г-то.
Пола страна за Г точка како да дебатираме. :pivo2:

39 денари е моментално во Топ Дринкс.
Таква некоја цене беше и у Рептил пред еден месец.
Кој го продава пивово 145 ден свака му част.

Таква некоја цене беше и у Рептил пред еден месец.
Кој го продава пивово 145 ден свака му част.
40 денари е...

Лажи пари, ќе речиш јапонско мапонско, ќе рокни некое теле 145 денарчици, трговецот ќе трија раце, крвта лоповска :pos:

Не сум некој експерт за пиво, но мене лично некако ми лежат Birra Moretti i Peroni :ајнапиво:

Attachments

• pivoo.jpg
    pivoo.jpg
    134,6 KB · Прегледи: 1
Последно уредено:
39 денари е моментално во Топ Дринкс.
Јас лошо сум разбрал, порано кога го носеле од Јапан било над 100 мкд, ваму кај грчка слаткара било 45мкд , од Италија проиведено...
Каде е тој маркет Топ Дринкс ?

Последно уредено:
Јас лошо сум разбрал, порано кога го носеле од Јапан било над 100 мкд, ваму кај грчка слаткара било 45мкд , од Италија проиведено...
Каде е тој маркет Топ Дринкс ?
Две продавници има, оваа што ти ја пушти Vanlok над мене и уште една на Пандил Шишков во Аеродром.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom