Пиво VS Кока Кола

• Креатор на темата Креатор на темата DBG
  • Време на започнување Време на започнување

Пиво или Кока Кола

• Вкупно гласачи
    491
последен пат ко локав, пиев пиво мешано со кока кола, така ме натераја ми рекоја убо било ... па и не беше баш лошо. Нешо имаше сличен вкус на Guinness, само шо малце поблаго е

Пааа кока кола дефинитивно не сум некој голем фан на бирка затова преферирам кока колче во умерени граници. :toe:

Кока Кола...болест е кај мене кока колата:pos2:

хммм со скара, кромид на прво место :wink:, а за пиење мислам дека со пиво е многу подобро а кога ќе видиш па и по здраво. се разбира со скара мора умерено конзумирање на пиво да се осети вкусот на скарата.

И двете ги конзумирам во редовни количини од по 1л дневно :)

Абе каква кока кола не се заебавајте ПИВОТО во секој случај е подобро чак што више и кока колата е штетна

Не јадам скара зошто сум вегетаријанец али сепак преферирам пивцее и чипс и сите среќни и задоволни а јас најмногу :)

Е што знам
Конзумирам и пиво и кока кола.

во Германија има еден пијалок, Пиво со Кока Кола,се вика Colaweizen( Goaßnmaß)...јас повеќе сум по кока колата...

8791DB505F2D05499290DDCD9D665E49.jpg

СКОПСКО И СЕ Е МОЖНО !!! :pos2:

како може бе скара и кока кола.. се зна уз мезе иде и алкохол.. пивце не е некој јак алкохол онака таман да подмачка! топ си е..
сепак пиФце... по можност скопско !:pipi:

како може бе скара и кока кола.. се зна уз мезе иде и алкохол.. пивце не е некој јак алкохол онака таман да подмачка! топ си е..
сепак пиФце... по можност скопско !:pipi:

Апсолутно си во право колега.:bravo: ПиФцето нема конкуренција

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom