Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
М и з е р и ј а ...
Кога видов колкав број луѓе се начичкале на концертов и како креваа раце (и смрдеа на пот) и се дереа на Цеца, се повеќе и повеќе сфаќам дека не сум за тука. Не сум за оваа земја. Сељачана!
Скара, кромид, пот, пиво и Цеца! Комбинација смрт!
подобро скопски педер или педерче него селјакЕ тоа ми смета и мене пример овде на форум скопјанец кој што имал отидено на гости во помал град сам за себе вика дека го сметале за скопско педерче, и што е тоа јас викам треба да се заземи цврст став тој е скопски педер, а не скопско педерче.
Прочитај неколку страници наназад за Белградски пиво фест,тоа ти е програма ,Цеца ли бе главен гостинСпоред Теебе Каков Би Сакал да биде Пиво Фестот ... Кажи каква замисла имаш за тоа ? ? ? ?
Па ебаго вие сте гледале накај Белград кога сте бирале главна звезда за Пиво фестот, а не накај ГерманијаАј ти Прочитај за во Германија ... Тоа ти е пиво Фест а не Во Белград ...
Многу убав пост имаше некој дечко на темава, не можам да го барам.
Добро бе вие на свадба че викните металци да ви свира?
ц ццц ц... само да се завидувало!!!
И колку за информација, не беа целна група металците, трансерите или раперите. Целна група беше цел балкан. И според бројот на присутни се покажа дека беше погодена програмата за целната група.
Значи многу ме нервирате. Убедливо најдобро организираниот настан организиран во историјата на Македонија, и вие за Цеца се запнавте. Како не ви е страм. Не да речите, алал да му е, на толку алкохол еден екцес немаше, вие Цеца.
И не туку селаносувајте многу, оти од вас поголеми сељаци нема!
Кажав јас, целна група беше цел балкан т.н широката маса. Тука спаѓаат СИТЕ. И не биди сигурен дека тие од по селата идат со по 120 денари. Тие 100 пати фазла трошат пари од нас.Јас по 10 пат ќе напишам нема смисла да се караме кои се селјаци кои не се, бројот на гости и статистиката останува, дека беше добро организиран не можам да се сложам од проста причина што line up-от беше мизерен, веќе и напоменав, во Македонија има и личности кои мразат турбо фолк зошто не се оддели еден ден само за нив зошто мораше да се меша Сузана Спасовска со Слаткар, со Суперхикс или не знам кој, која е таа логика. А тие што пишуваат "Скопјаништата" најверојатно се некои патриоти со многу куси погледи па тие "Скопјаништата" беа 60% од целата публика, тие се оние кои имаат пари, а не земјоделците од прилепските села кои со 120 денари идат само за да се фалат во селото дека биле на пиво фест, на угостителите не им требаат таквите нив им требаат "Скопјаништата". Значи да резимираме треба да има за секого по нешто и секој да биде задоволен, за секој да има ден во кои ќе се најде и ќе се забавува, и за крај поздрав до сите Прилепчани и ве молам внимавајте што пишувате не ги критикувајте другите градови зошто на Цеца имаше 120.000 луѓе а цел Прилеп е околу 50.000 илјади, размислете малку од каде беа другите гости.
--- надополнето ---
А извини металците и трансерите не беа целна група тие се дискриминирани, кои ти кажа тебе кои беа целна група, или се извинувам да не разговарам со господинот Маријан Ристески, целна група беа љубителите на пиво и забава, без разлика на вера, на националност, музика и на погледи во животот.
Бидејќи музичката програма и онака беше од 9 навечер до кај 12-1, можеше комотно да се направи по денови, секој ден разлижен жанр музика. Пред 9 и онака секој штанд си имаше своја музика пуштено на звучници, или пак со изведувачи во живо.
Патем, никој ништо не искоментира за кампингот. Јас бидејќи бев краток со време не поминав покрај Могила да видам како било направено тоа.
И во иднина уште подобро нека биде.
Бидејќи музичката програма и онака беше од 9 навечер до кај 12-1, можеше комотно да се направи по денови, секој ден разлижен жанр музика. Пред 9 и онака секој штанд си имаше своја музика пуштено на звучници, или пак со изведувачи во живо.
Патем, никој ништо не искоментира за кампингот. Јас бидејќи бев краток со време не поминав покрај Могила да видам како било направено тоа.
И во иднина уште подобро нека биде.
лани Северина,оваа година Цеца,што правиме за догодина??????
Азис,Гергана,Малина,Глорија кој ќе биде......бидејќи пиво-фест е синоним на рок забава,тешко може некој да направи таква манифестација(со толку народ)
јбг 1000% ќе напоменам права манифестација за пивофест е ПИВОЛЕНД,се друго е турбоshit
Прилеп турбо фолк,Скопје underground,Охрид јурок, следен кој е Битола или Струмица за пивофест организација?????