очекувам групи на фејсбук
site onie koi 6to si pominafme naubafko na pivo fest!
site onie koi se opia za pivo fest!
site onie koi go ispustija vozot za pivo fest!
etc
Вакви групи мора обавезно да се направат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
очекувам групи на фејсбук
site onie koi 6to si pominafme naubafko na pivo fest!
site onie koi se opia za pivo fest!
site onie koi go ispustija vozot za pivo fest!
etc
После Цеца организаторите незнаат која ѕвезда да ја викнат другата година!
Ех бе сељаци. Цеца да ви е врв на фестивалот.
те молам просветлиме зошто сум страшен?И ти си страшен.:pos2:
Е ова ти се вика многу сељаци на метар квадратен ...:nesum:
за цеца специјално дојдовме, од Сиднеј![]()
Ах бе скопјанишча едни ништо не ви чини, туку да вие сте европски луѓе вас басо ве разбудува на сабајле не ја слушате цеца вие. за 2011 аца лукас нека го донеса не 300 туку 500 000 ќе има во прилеп. Само вие "чините" во цела македонија а ситр други селјаци се. И кои испаднаја поголеми селјаци тие шо ја гледаја цеца или тие со се туркаја на малата бина за да вида две газиња. Во Македонија то се слуша неможите да го смените, вкафана немате одено или на свадба и на разно разни наши прослави ??? таму каква музика има David Guetta ?? или не присуствувате ?? ... Да требаше prodigy да бида на пивофест ама не ида тие туку така .... па ајде можеби вгодина ќе биди David Guetta или Prodigy
Бу! Плаши се од мене, скопјанец сум... :devil2:
Нормално е скопјаните да ти мрчат највеќе, најголема е масата на нормални луѓе кои сакаат да видат квалитет на масовните собири и концерти каде одат. Ако Велес има вкупно 50 илјади луѓе од кои сељандури се да речеме половина, Скопје има преку половина милион луѓе. Третина од тие да се нормални, значи помалку од Велес, тоа се пак повеќе од 100 илјади. Епа од каде очекуваш да дојде бунтот и потребата за професионализам и култура?
Скопјани безброј пати на форумот плукале по организацијата на настани во нивниот роден град, ама тогаш не доаѓа некој исфрустриран кењатор од друг град да каже дека ништо не ни чини. Пошто е премногу прост да може поплаката да ја сфати како конструктивна критика зашто е искомплексиран од вештачки наметнатиот пониска вредност синдром кој сам си го наметнува. Ниту еден човек не може да те гледа како нешто пониско од себе ако ти не се чувствуваш така. И тн итн, да не претерувам со филозофии...
Еве една статија што ја начекав по македонскиот веб простор за Пиво фестот. Чисто да не бидам офтопик.
После Цеца организаторите незнаат која ѕвезда да ја викнат другата година!
Ех бе сељаци. Цеца да ви е врв на фестивалот.
Е тоа ми смета и мене пример овде на форум скопјанец кој што имал отидено на гости во помал град сам за себе вика дека го сметале за скопско педерче, и што е тоа јас викам треба да се заземи цврст став тој е скопски педер, а не скопско педерчеПошто е премногу прост да може поплаката да ја сфати како конструктивна критика зашто е искомплексиран од вештачки наметнатиот пониска вредност синдром кој сам си го наметнува. Ниту еден човек не може да те гледа како нешто пониско од себе ако ти не се чувствуваш така. И тн итн, да не претерувам со филозофии...