Пиво Фест Прилеп 2010 - од 15-18 јули 2010

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
jas razbrav deka ke idela MADONA v godina :D <3 Prilep my hometown :D

После Цеца организаторите незнаат која ѕвезда да ја викнат другата година!
Ех бе сељаци. Цеца да ви е врв на фестивалот.

И ти си страшен.:pos2:

Ах бе скопјанишча едни ништо не ви чини, туку да вие сте европски луѓе вас басо ве разбудува на сабајле не ја слушате цеца вие. за 2011 аца лукас нека го донеса не 300 туку 500 000 ќе има во прилеп. Само вие "чините" во цела македонија а ситр други селјаци се. И кои испаднаја поголеми селјаци тие шо ја гледаја цеца или тие со се туркаја на малата бина за да вида две газиња. Во Македонија то се слуша неможите да го смените, вкафана немате одено или на свадба и на разно разни наши прослави ??? таму каква музика има David Guetta ?? или не присуствувате ?? ... Да требаше prodigy да бида на пивофест ама не ида тие туку така .... па ајде можеби вгодина ќе биди David Guetta или Prodigy

Бу! Плаши се од мене, скопјанец сум... :devil2: :)
Нормално е скопјаните да ти мрчат највеќе, најголема е масата на нормални луѓе кои сакаат да видат квалитет на масовните собири и концерти каде одат. Ако Велес има вкупно 50 илјади луѓе од кои сељандури се да речеме половина, Скопје има преку половина милион луѓе. Третина од тие да се нормални, значи помалку од Велес, тоа се пак повеќе од 100 илјади. Епа од каде очекуваш да дојде бунтот и потребата за професионализам и култура?

Скопјани безброј пати на форумот плукале по организацијата на настани во нивниот роден град, ама тогаш не доаѓа некој исфрустриран кењатор од друг град да каже дека ништо не ни чини. Пошто е премногу прост да може поплаката да ја сфати како конструктивна критика зашто е искомплексиран од вештачки наметнатиот пониска вредност синдром кој сам си го наметнува. Ниту еден човек не може да те гледа како нешто пониско од себе ако ти не се чувствуваш така. И тн итн, да не претерувам со филозофии...

Еве една статија што ја начекав по македонскиот веб простор за Пиво фестот. Чисто да не бидам офтопик.

Бу! Плаши се од мене, скопјанец сум... :devil2: :)
Нормално е скопјаните да ти мрчат највеќе, најголема е масата на нормални луѓе кои сакаат да видат квалитет на масовните собири и концерти каде одат. Ако Велес има вкупно 50 илјади луѓе од кои сељандури се да речеме половина, Скопје има преку половина милион луѓе. Третина од тие да се нормални, значи помалку од Велес, тоа се пак повеќе од 100 илјади. Епа од каде очекуваш да дојде бунтот и потребата за професионализам и култура?

Скопјани безброј пати на форумот плукале по организацијата на настани во нивниот роден град, ама тогаш не доаѓа некој исфрустриран кењатор од друг град да каже дека ништо не ни чини. Пошто е премногу прост да може поплаката да ја сфати како конструктивна критика зашто е искомплексиран од вештачки наметнатиот пониска вредност синдром кој сам си го наметнува. Ниту еден човек не може да те гледа како нешто пониско од себе ако ти не се чувствуваш така. И тн итн, да не претерувам со филозофии...

Еве една статија што ја начекав по македонскиот веб простор за Пиво фестот. Чисто да не бидам офтопик.

Извини дечко, од каде се твоите по потекло?? Уствари да, вие „скопјаните“ сте космополити и имате видено и знаете се :tapp:

Ceca u Prilepu nadmašila Ušće!

Najveća srpska zvezda Ceca Ražnatović ponovila je uspeh sa beogradskog Ušća u susednoj Makedoniji, gde je održala nastup pred 120.000 ljudi u okviru „Bir festa“ u Prilepu.

http://www.alo.rs/ljudi/29204/Ceca_u_Prilepu_nadmasila_Usce

Skoplju. Folk diva je u Prilepu je nastupila pred oko 130.000 fanova, što je zvanična policijska procena o broju prisutnih, saopštena na pres konferenciji posle koncerta, što znači da je naša slavna pevačica za nekoliko hiljada posetilaca premašila rekord sa Ušća, na kom ju je 17. juna 2006. slušalo nešto više od 120. 000 ljudi.

http://www.svet.rs/clanak/ceca-u-prilepu-oborila-rekod-sa-ušća

После Цеца организаторите незнаат која ѕвезда да ја викнат другата година!
Ех бе сељаци. Цеца да ви е врв на фестивалот.

Na vesti kazaa se mislat pomegu Madona i Lady Gaga

М и з е р и ј а ...

Кога видов колкав број луѓе се начичкале на концертов и како креваа раце (и смрдеа на пот) и се дереа на Цеца, се повеќе и повеќе сфаќам дека не сум за тука. Не сум за оваа земја. Сељачана!

Скара, кромид, пот, пиво и Цеца! Комбинација смрт!

Најмногу битолчани имаше тие ја направија гужвата за Цеца в година влез ќе им забраниме.
З. вика мочам јас и некој по битолски ми зборува, прашувам кој од вас Менде е, немало Мендо што битолчани ќе беа Менде да нема :icon_lol:.

Пошто е премногу прост да може поплаката да ја сфати како конструктивна критика зашто е искомплексиран од вештачки наметнатиот пониска вредност синдром кој сам си го наметнува. Ниту еден човек не може да те гледа како нешто пониско од себе ако ти не се чувствуваш така. И тн итн, да не претерувам со филозофии...
Е тоа ми смета и мене пример овде на форум скопјанец кој што имал отидено на гости во помал град сам за себе вика дека го сметале за скопско педерче, и што е тоа јас викам треба да се заземи цврст став тој е скопски педер, а не скопско педерче :icon_lol:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom