Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
Имав ставано во Скопје во студиото на Игор 1200 на пупак,но ми го исфрли организмот...ауу што плачење удрив,чекав дури година време за да си ставам нов,и сега ми е супер го носам долго време веќе,а имам и на јазик :violent1:

Се испирсав на јазик, али боли мамата.Ми отече колку-толку па да прашав како може да се намали отокот? Со време, да превземам нешто, дали треба да бирам што јадам?

тоа е нормално,недела дена и офф отокот:devil1:

Би сакала на веѓа но се мислам. Сепак не стои убаво на секого. :toe:

До сеа само се имам испирсано на уши и имам 8 дупки од кои 4 ги напраив сама. Пу пу, до сеа не ми фатиле некоја инфекција :icon_bigg

БЊАК пирс!Неможам да помислам на вакво нешто!

имам пирсови на ушите :) ги носам долго време еден период се мислев за на вега ама сепак се решив за не...доста се толку

Уфф не не не не неможам језиво ми е! Само ушите ми се дупнати.

Шмек детал е кај цура пирс на веѓа.
На нос не обичам.
На уво...сите имаат на уво.
На јазик...добар е филингот при лапање.
На цицка....добар е филингот при лижење (не сум пробал)
На папок...особено летно време кај тенка половина на некоја шмекерица на плажа!

Си стаив пред седум дена пирс на уво на трагусот поточно.
254_catobj.jpg

Ама денес на седмиот ден ме искина болење. Незнам шо е работата!

поран бев запален за пирс на јазик али татко ми ми рече ако те приметам ке те иселам од дома :) не за него него страв ми беше слушнав ако те утне може да ти оштети осет за благо или солено или кисело бла бла.. не е битно си носев порано пирсче на уво али сеа и тој го извадив..
инаку кај девојка со шмекеров тотално се согласувам !!!
поготово добар пирс на веѓа или на пупак.. топ! само не ми е јасно шмекеру зашо не обичаш на нос?

Шмек детал е кај цура пирс на веѓа.
На нос не обичам.
На уво...сите имаат на уво.
На јазик...добар е филингот при лапање.
На цицка....добар е филингот при лижење (не сум пробал)
На папок...особено летно време кај тенка половина на некоја шмекерица на плажа!
Добар е! Подобар е ако девојката има на двете пупки, е пијана и има фетиш кон болка.

Се соглсасувам со EmilyTheStrange, пирсот на устата, посебно на левата страна е најубаво :) Истотака ми се свиѓа и под уста и големи пирсови на двете уши :pipi:

Пирс на нос...више сите турбофолкерки го имаат тоа...
На веѓа...имам...
Розев е.:wink:

Ме занима дали некој знае..
Колку време треба да се носи пирс на веѓа за убаво да се оформи дупката, да не зараснува кога ќе го извадиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom