Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
Ива де ако сакаш детално да ми кажеш секој дел посебно како оди, значи пирсање , стерилизација, самиот пирс.. за цена прашам.

хммм би ставила али сеа зависи каде не да бидам ко пирсинг суштество може на јазик или веѓа

Порано појше се палев на вакви работи,сега некако не се замарам мн со вакви работи!Ако би одлучувал ДА би ставил само на веѓа!

Јас имам 2. На јазик и на веѓа. Планирам да стаам и на брада ама ќе видиме понатака за тоа. И сум ептен ЗА пирсови. :pipi:

Едно големо НЕ!Несакам воопшто такви работи...Попрво би направил уште една тетоважа одколку да си дупнам уво или пак да си ставам пирс...

Да, ми се свиѓаааа на 100% :vozbud:и јас веќе имам пирсинг

Сакам пир на јазик , ама да идев на одмор у охрид ќе стаев ама јбг:(... наредна прилика :)

Јас целиот решето сум направен.
Имам 2 пирса на веѓа,еден на нос, еден на јазик, еден на папок сам си го стаив,4 алки на десно уво, и 3 лево.Воедно и се истетовирав на рака некои кинески букви,една белегзија нагоре,костур на градите, позади на грбот ми пиши 100%HeavyMetal со трајбол направени се буквиштата,на нога имам Стрелец,а размислувам за уште некој пирс да ставам забавно ми е сега ама незнам кај се става уште....:))))

ne sum razmisluvala za pirs
ama poveke bi sakala tetovaza :D:D
neso pirs ne me vlece :)

Јас целиот решето сум направен.
Имам 2 пирса на веѓа,еден на нос, еден на јазик, еден на папок сам си го стаив,4 алки на десно уво, и 3 лево.Воедно и се истетовирав на рака некои кинески букви,една белегзија нагоре,костур на градите, позади на грбот ми пиши 100%HeavyMetal со трајбол направени се буквиштата,на нога имам Стрелец,а размислувам за уште некој пирс да ставам забавно ми е сега ама незнам кај се става уште....:))))
Слики од се сакам. :)

За девојките нормално е да имаат обетки.Со пирсинг не ми се допаѓаат.А за машки, ни едното ни другото.Никогаш не би си ставил пирсинг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom