Пинг-Понг!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Обожавам пинг - понг, за жал не сум играла милион години. Многу ми е заразно, кога ќе се залепам за палицата не ја пуштам.:pipi:

Ај ако може некој да ми најде на нет нешто општо за пинг понг. Само да не е од википедија на мак јазик бидејќи од таму препишав се. Ми треба за проект.

Благодарам:smir:

Прееска на физичко играв 3-4 партии и победив и изгубив...колку за забава го играм...сеедно ми е дали ќе победам или ќе изгубам...

Ми тргна добро пинг понгот игравме кај еден другар и изиграв 8 натпревари од кои изгубив само 2,па размислувам да идам на тренинг на пинг-понга???

Ми тргна добро пинг понгот игравме кај еден другар и изиграв 8 натпревари од кои изгубив само 2,па размислувам да идам на тренинг на пинг-понга???
HAHA, Зависи каков ти бил противникот, можи на некое мало дете да си лажал :P (шала бе) ...
Оди бе, проби ако те бива остани ако не, играј си со другарот пак :)

ц ц ц неам играно едно добри 5 месеца ... редно време е да се вратам у форма .. некоја партија колку да се загреам .. потезите и рефлексите не се губат

Пинг-Понг тренирам веке 1 година... и играм за ППК Бучим

ej овој спорт порано не го сакав ама ич сеа не можам ден без пинг понг криза ме фака стаен сум у форма како никогаш до сеа па кој сака може да се решиме една партија палицана сеа ми работи 100% :sekss:

Некој тим во Скопје онака за рекреативно тренирање??

Играм во училиште, но бидејќи сега не работи училиштето ако може да ми кажете некои места во Скопје каде што може да се игра и секако цена.

ИГрав пинг понг кога бев помал,сеа неам играно одамна.

Летоска играв кога бев на одмор во Грција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom