Пинг-Понг!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Еми ако сакаш да напрааме една игра (П.С Ного голем комарџија сум и се нервирам оти сите мои другаре се такви па така да ако сакаш на парички со 7предност за тебе до 11 на 3 сета ... искрено питам )

А бе ти си комарџија бе друже али ја не сум :) Не е работата у парите еве да помислиш бега од кладба али пинг-понгот го сваќам како игра дружба и секад кога играм со другарите играта ја играме у позитивна атмосфера у заебанции не гледаме кој што тепа.А оваа предност што ми ја даваш или си толку сигурен во себе дека те бива или мислиш дека јас сум дрво :) Значи сакам да кажам друже може да се собереме кејфски неколку форумџии не иде само двајца да се собереме едно 6 души заебанција лево десно.Здравје некој ден :)

А бе ти си комарџија бе друже али ја не сум :) Не е работата у парите еве да помислиш бега од кладба али пинг-понгот го сваќам како игра дружба и секад кога играм со другарите играта ја играме у позитивна атмосфера у заебанции не гледаме кој што тепа.А оваа предност што ми ја даваш или си толку сигурен во себе дека те бива или мислиш дека јас сум дрво :) Значи сакам да кажам друже може да се собереме кејфски неколку форумџии не иде само двајца да се собереме едно 6 души заебанција лево десно.Здравје некој ден :)

Епа може да се собереме ајде ... кога ќе дојдам некој ден во Скопје ќе играме ... (а за предноста сум сигурен дека и со 10 ќе те тепам само раката да не ми се фате хихи ) Сигурен сум во тоа пошто тренирам веќе 7-8 години и сум меѓу 1/10 во македонија :smir:(не е пофалба пошо 5 сум )

Епа може да се собереме ајде ... кога ќе дојдам некој ден во Скопје ќе играме ... (а за предноста сум сигурен дека и со 10 ќе те тепам само раката да не ми се фате хихи ) Сигурен сум во тоа пошто тренирам веќе 7-8 години и сум меѓу 1/10 во македонија :smir:(не е пофалба пошо 5 сум )

за тава кога играме јас и ти ти давам предност 10-0 и те тепам 10-12 (мала шала ... заебанција беше) ..... иначе тава шо го кажах е обратно он на мене ми дава предност 10-0 и губам 10-12 и тава само со сервис ме тепа :vozbud: и скарфејс не се нафаки да играш со него оти ке те напраа мелено месо ... ного е јак ...

Добро знае ли некој асален пинг понг клуб во Скопје... Бев во федерација, ми дадоа броеви ово оно, и накрај заглавив на бројот не постои:nesum::nesum: Неам играно одамна ама ке ве скинам сите:baeh::baeh:

Добро знае ли некој асален пинг понг клуб во Скопје... Бев во федерација, ми дадоа броеви ово оно, и накрај заглавив на бројот не постои:nesum::nesum: Неам играно одамна ама ке ве скинам сите:baeh::baeh:

... Има многу клубови во скопје ... Вардар , Ѓорче Петров, Фармахем, Работнички ...

П.С не верувам да ме тепаш на мене ...

А знаеш локација, пошо малце постар сум ја:nesum::nesum: ќе се видиме низ мрежа еден ден хехехе

У ходникот, одма после влезната врата на моето школо, поставиле 2 пинг понг маси, после сакаат учениците да им одат на часови.. Мало сутра.

Да прашам,каде во Скопјево има пинг понг маси??и која е цената?? утре мислам да одам до партизан да поиграм,па дајте и други алтернативи.

Да прашам,каде во Скопјево има пинг понг маси??и која е цената?? утре мислам да одам до партизан да поиграм,па дајте и други алтернативи.

ти пинг-понг не се ФОЛИРАЈ.

п.с ќе ги искршиш топчињата

Ајде бе турнирче да опнеме...... Немам играно 6 месеци, ама желен сум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom