Пинг-Понг!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Во Борис Трајковски има добри маси , 100денари е саат :)

За жал ... секоја година се распаѓа по 1ден клуб ... За рок од 10 години пинг-понг како спорт во Македонија ќе го нема :|

ППК "ВЛАЕ" во соработка со спортскио центар " Борис Трајковски" започна школа за пинг-понг за деца на возраст од 6-14 години.
Локација: Спортски центар Борис Трајковски,
термини: вторник и четврток од 17 до 19 часот.

Почнав да се навлекувам на овој спорт и јас... Во Ентернет пинг понг маси има, па таму играм...

Поприлично интересно и динамично :)

PING - PONG , fenomenalen e, sport broj dva vo svetot ,

posle TENIS koj e bez konkurencija Br. 1

Последната година почнав често да играм Пинг Понг. Сега летото малку го запоставив.. поради жешкото време и потењето а и се послабата заинтересираност од партнер - противник. Скоро имаше период кога нон стоп мислев на пинг понг па почнав да гледам и филмови како

Balls of Fury и Ping Pong Playa Ако има некој заинтересиран од Струмица може да ми пише па може да се договориме :)

После дооолго време вчера играв пинг-понг.Кај другар игравме од 00:30 до 04:00 :)

Последната година почнав често да играм Пинг Понг. Сега летото малку го запоставив.. поради жешкото време и потењето а и се послабата заинтересираност од партнер - противник. Скоро имаше период кога нон стоп мислев на пинг понг па почнав да гледам и филмови како

Balls of Fury и Ping Pong Playa Ако има некој заинтересиран од Струмица може да ми пише па може да се договориме :)

Сум заинтересиран, само кажи ми прво, на кое место, се плаќа ли, период кога работи тоа место и сл.

Сум заинтересиран, само кажи ми прво, на кое место, се плаќа ли, период кога работи тоа место и сл.
Спортска Сала Парк :) Се плаќа 50 ден од човек на саат. Слободно место има речиси во секое време, нема гужва, имам тел. број од човекот шо е задужан за таа работа и ка сакам да одам му се јавувам, му кажувам кое време ми одговара да играам, и он ме планира.... Јас имам одано повеќе од 10тина пати последната год.
Едит. За подетални информации Драги погледни го мојот профил (на ФБ) има 2 видеа од тава место.

Колку чинат комплет рекети + топче за пинг понг?

Пинг-Понг само во маало,многу ретко вака во клуб некој :)

Nikogash nemam igrano, ama znam deka me biva mnogu... Evo, koj saka da se kladime? :D

Хмм баш последниве денови сум се изнаиграл пинг-понг во маало :) Дефинитивно април-мај се најубави месеци во годината :) Баскет, серва, а и еве пинг-понг деновиве. :) Ама и книга треба да се фати..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom