Dimitarc
Мрчатор
- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 2.639
- Поени од реакции
- 19
doti4nata напиша:crkni be ti,baska da si bil trezen kje ja svatese...valjda![]()
a koa bilo toa ustvari?!
не ти текнува? чек да видам дали ја чувам да ти дадам дата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
doti4nata напиша:crkni be ti,baska da si bil trezen kje ja svatese...valjda![]()
a koa bilo toa ustvari?!
)))))))))Garfield напиша:Odam naakj doma, navremeto, i gledam eden poznat lezi na zemja, cel krvav u glaata i stenka. Si rekov nekoj go namaal, ama surovo. Go krenav i go prasav sto kur mu e, mi kaza, citiram:
- mi snema zgradi!
Prasuvam zabezeknat: kako be ti snema zgradi?
- se napraviv lesh pijan, resiv doma da odam, se drzev za zgradite oti sve mi se klatese, koga snema zgradi, padnav i so glava udriv u trotoar....
Mislam deka nema bolje od ova:
"Mi snemue zgradi"!!

Блуете насекадеОфчар напиша:не ви е мрско
не ви е ладно
не ви се дигапардон ви се дига и коа не треба
све што е женско станува убаво
не само женскосе зезам
и то..

da imas pravo za niso ne se sekiras ednostavno kur te boli za se,tie okolu tebe so se treba da mu ja mislat so ke praat so mene.!!!!!!!!!najdobro pijanstvo mi bilo koga se vlecevme so drugarka mi po ulici i peevme turbo folk.i kaj eden drugar na zurka pievme viski,votka(secena),konjak,crveno vino mesano so step drink ... ne sum znaela kaj sum sum gi prevrtuvala ocite,ke sum go goltnela jazikot me prskale so seker i voda i sum go piela toa...mnogu dobro se cuvstvuvav bidejki site bea okolu mene i tie so ne gi znam duri.mnogu zakon e cuvstvoto....!!!!!!!!!!maher напиша:Како сакате речете, ама закон е да си пијан, не му ја мислиш на ништо
a tvojot jazik go goltase ili?:raz:barbie напиша:da imas pravo za niso ne se sekiras ednostavno kur te boli za se,tie okolu tebe so se treba da mu ja mislat so ke praat so mene.!!!!!!!!!najdobro pijanstvo mi bilo koga se vlecevme so drugarka mi po ulici i peevme turbo folk.i kaj eden drugar na zurka pievme viski,votka(secena),konjak,crveno vino mesano so step drink ... ne sum znaela kaj sum sum gi prevrtuvala ocite,ke sum go goltnela jazikot me prskale so seker i voda i sum go piela toa...mnogu dobro se cuvstvuvav bidejki site bea okolu mene i tie so ne gi znam duri.mnogu zakon e cuvstvoto....!!!!!!!!!!
barbie напиша:da imas pravo za niso ne se sekiras ednostavno kur te boli za se,tie okolu tebe so se treba da mu ja mislat so ke praat so mene.!!!!!!!!!najdobro pijanstvo mi bilo koga se vlecevme so drugarka mi po ulici i peevme turbo folk.i kaj eden drugar na zurka pievme viski,votka(secena),konjak,crveno vino mesano so step drink ... ne sum znaela kaj sum sum gi prevrtuvala ocite,ke sum go goltnela jazikot me prskale so seker i voda i sum go piela toa...mnogu dobro se cuvstvuvav bidejki site bea okolu mene i tie so ne gi znam duri.mnogu zakon e cuvstvoto....!!!!!!!!!!

Водопади...Мистичен напиша:Ретко ми се дешава, ама кога ќе ми се деси, Acid трча по мене низ стан со сунѓер и брише!
Заебано е коа ќе легнеш и ќе почне да ти се врти, да лебдиш, да тонеш...ууу!