Петте фази на пијанството

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
E шо ќе ти е продужетак? Откако ќе ги поминеш овие доаѓа не толку интересна фаза - инфузија:pos:
И кога малку ќе се свестиш креваш паника кога ќе видиш црвенкасто на раката зш мислиш дека некој ти збрцал во вена некоја дрога, па си викаш не бев пијан јас бе, дрогава нешто ми мати ум:pos:
:kesa:
Форчн претера сега :pos: Јас не се вадам од памет ко ќе видам црвенко,па мајко му не ми е прв пат :pos:
(шала,не сум стигнал уште до оваа фаза а и не планирам)
7. Најдобар пејач-Тука вака веќе пијаниот се фаќа за микрофонот иако неможе да збори а камоли да пее и НЕ ГО ПУШТА МИКРОФОНОТ иако цела „публика„ фрла по него со патлиџани(претерав:pos:) и тука се убацува фазата број 4 како под фаза т.е. „пејачот„ се пушта во тепачки затоа што пробуваат да му го земат микрофонот....

8. Оваа фаза би ја нарекол РАЛО-пијаниот неможе да оди и двајца го влечат по улици додека со нозете прави бразди:pos::pos:

Ти многу маки си превидел:tapp:
9 фаза: ти се моча а не можеш од кревет да станиш оти си морто:pos2:
E овде треба да стои на Форчн фазата како 9та

уствари што па ја,некој може и како втора фаза ја става :pos:
10 фаза-утре се правиш на удрен дека ништо не се сеќаваш!
Е ова не важи за мене,што повеќе пијан повеќе памтам,на се ми текнува :wink:

Ah samo da ozdravam, odma se praam nevidliv :)

ја вчера беше паметен а и ``никола_арсенал`` и ``башча`` исто беа паметни момци

види види се очајни пијандури :):) ... јас од кејв пијам па едвај и дали до првата фаза сум стигнал :smir:

24 Faza: Sakas da vidis so se desava okolu tebe ama se e temno,gi otvaras i zatvaras ocite nekolku pati ama pak e temno:)sakas da kazes da ne te nosat na toksikologija ama veke osekas kako si u kola:)se obiduvas da slusnes so zborat za tebe ama se zue,si vetuvas deka nema veke da pies ama kasno e:):)sabajleto stanuvas vo 9-10 otvaras oci i sreken si so gledas,mislis deka se pominalo,ama koga ke sakas da stanes gleas deka uste si tapa,ama sepak sreken:):):):)

до четврта фаза сум стигнал...и во моментов сум :)
и толку...не сакам повеќе да напредувам...утре треба рано да станувам, не за друго

24 Faza: Sakas da vidis so se desava okolu tebe ama se e temno,gi otvaras i zatvaras ocite nekolku pati ama pak e temno:)sakas da kazes da ne te nosat na toksikologija ama veke osekas kako si u kola:)se obiduvas da slusnes so zborat za tebe ama se zue,si vetuvas deka nema veke da pies ama kasno e:):)sabajleto stanuvas vo 9-10 otvaras oci i sreken si so gledas,mislis deka se pominalo,ama koga ke sakas da stanes gleas deka uste si tapa,ama sepak sreken:):):):)
И сакаш да ја дигнеш главата ама не можеш :pos2:

Море....ако те мавне некој тежок мамурлак сабајлето баш и не си среќен

А фазата коа сите ги сакаш :) баш неа сте ја заборавиле :(

10 фаза-утре се правиш на удрен дека ништо не се сеќаваш!

сум ги поминал сите фази, ама оваа 10 не сум ја направил, и не планирам, незнам шо и е интересно на тие шо се прават удрени дека на ништо не се секават

чекај да видам само у која фаза бев синоќа ...

На здравје!!! :cug::pijan::cug::pijan:

:pov::pov::pov::pov:

едит :> али другиот ден е најинтересно сите имаат по нешто да ти кажат за тоа како било вечерта :nesvest:

piev vino,i pivo
ne znam koj broj bese fazata i nemam objasnuvanje ali bev potpren na zid kaj drugarot pred kuka,i gledav kako komsijata ja brka zena mu po pizami,a taa
mu se pravdase,pa ja fati za kosa i nazad ( mora da odela da se kleca ):xmas1: hahahahaha i mene tie vikanja nivni samo mi brcea niz usi levo desno..i narednite 3-4 dena bev za nikade..se sto ke ispiev bilo caj bilo sok bilo al se povrakav..i odvaj se svestiv...ali seto ova ispadna vaka zosto se druzev so marijana...od naselba :pos2:

И сакаш да ја дигнеш главата ама не можеш :pos2:

Море....ако те мавне некој тежок мамурлак сабајлето баш и не си среќен

А фазата коа сите ги сакаш :) баш неа сте ја заборавиле :(

Podobro mamurlak odkolku "mrtov":)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom