ПЕТОК 13

• Креатор на темата Креатор на темата AceMaus
  • Време на започнување Време на започнување
Преку размена на марки (едно време се занимавав со филателија) запознав еден Американец кој беше роден на петок 13ти, а на петок 13ти била родена и неговата сопруга. Се запознале и венчале со неа на 13ти петок, а и сеа не се сеќавам убо, ама барем едно (чинам две) од децата им било родено на петок 13ти. Колку што се сеќавам и ќерка им се запознала со веројатно идниот им зет на 13ти петок. Очигледно е дека петок 13ти на овој пријател му донел ништо освен среќа :)

На мене петок 13 секогаш ми е среќен ден, па така и денешниов :)

А бе ако гледаш така, секој ден може да ти биде баксузен. Сеа не бил 13 петок, него 12ти вторник. Глупости. Мене Петок 13ти ми е интересен за зборење, за зезање демек еј петок 13ти е и за такви ствари, иначе не верувам во тоа суеверие. :)

so far so good, имам закажано дејт со една девојка што сака да ме легне (не на форум) :) а богами и ја неа. Земав гратис карти за ПМГ колектив и ДНО, и гратиси за утре за Суперхикс (мада не ги сакам баш) али за петок 13 доста добро се држам :)

за македонците обичен ден, а американците не оделе на работа на петок 13ти :nesvest:
....продолжен викенд....

Петок 13ти,ден пред Сабота 14ти,а после Четврток 12-ти.И што е тука чудно????:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom