Pet Shop Boys во Скопје на 7 септември

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Веб-сајт
jakov.blog.com.mk
По повод ре-брендирањето на Мобимак во Т-Мобиле, концерт на плоштад. Pet Shop Boys. Нашите тешко спечалени пари дадени за плаќање на мобилни и фиксни телефонски сметки конечно ќе ни се вратат. Не сите ама сепак ќе се вратат. Легендарните PSB беспари??? ќе пеат во Скопје. Они ќе земат пари ама ние нема да треба да платиме карта.
Уствари таа карта ја плаќаме секој ден со 1 денар смс и слични финти.
Ај се глеаме на концертот. Ја ќе бидам некаде околу 10ти ред.
:zlo:

Уште не можам да си поверувам. Од Black Eyed Peas, Pearl Jam и Simply Red, ги одбрале Pet Shop Boys. Поврзувале голем број на генерации, бла бла бла...

Pearl Jam имало шанса да дојдат во скопје? ПРОКЛЕТ МОБИМАК/T-MOBILE, ДА ИМ ПРОПАДНЕ ТОА КОМПАНИЈАТА

Од тие што Милошески ги наборја ѓомити им се нудело тие што ѓомити прифатиле и ги договориле се и најдобар избор да се разбереме. Не дека имало опција за бирање само кењаат по пресови Милошевски и Мики Бошњаковски колку да се пофалат.
Гижо ќе пошекаш за РЈ, уште се млади. Авалон не носи музиканти under 50 во Мкд.

Гижо напиша:
Pearl Jam имало шанса да дојдат во скопје? ПРОКЛЕТ МОБИМАК/T-MOBILE, ДА ИМ ПРОПАДНЕ ТОА КОМПАНИЈАТА

Гижо, не се нервирај ќе биде другпат. :pos: :pos: :pos:

Caligula напиша:
Dobri se PSB,samo neka povelat.

PSB имаа една песна Go West. Така е или грешам?

argh....сакам pearl jam!!!!!како бе може место pearl jam да дојдат psb!?

yay! Одиме на пет ШОП бојз! :je: :je: Сеа се сум расположен :)

/me маршира

Go weeeeeeeeest!

Боље Пет Шоп од Симпли Ред, или грешам?

Али пер, да дојдоа Еди Ведер & компанија...не ми се верува дека воопшто преговарале овие со Авалон.

Simply Red ми се некако....blargh...I cant put my finger on it but they seem kinda awkward to me, in a bad pop-glam way... :/

...gi gledav ednas i sega da mi davat pari nema da si do potrosam vremeto na niv,iskreno nemam zelba pak da gledam bina polna so pedercina obleceni kako kalbojci i da mi mesat so gazojte :tapp: posto takov mu bese nastapot na exit :toe: ok so si se pedercina...ama nemam golema zelba da gledam pred mene :nesum: ...

Со сета почит кон нивните фанови, ама мислам дека на овогодинешниот Exit имаа најмалку публика.

Не разбирам како пресметаа дека имаат така голема публика во земјава и што е поентата на објавување на конкуренцијата. Поарно ќе ми беше да не знаев дека имало шанса да дојдат Перл Џем или Симпли Ред. Останува надеж дека Авалон сепак ќе ги донесат порано или подоцна...

Abe ke idam...Sum platila...:pishtoldz

Dzv напиша:
Останува надеж дека Авалон сепак ќе ги донесат порано или подоцна...
Подоцна. Да подостарат уште деценија и пол. :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom