Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
The Bambi Molesters имаат музика која звучи предобро и заслужуваат многу поглема популарност за разлика од некои светски познати бендови. Конкретно песната/музиката која си ја постирал, ем ептен ми се свиѓа, ем мислам дека им е најдоброто нивно парче музика:)

Steven Wilson - Perfect Life

:)

Мојата осум годишна верзија ја обожаваше и ептен се радуваше на песнава :D
И до ден денес не научив да ги правам потезите што ги прават у песнава..., после толку години :D

Pendulum - The Vulture

Од никогаш не сум ги сфатил ако бенд. Песнава е ок, нешто налик на продиџи, али не би ги слушал повеќе од 3-4 песни со ред максимум.

Monk's Mountain

L'ouest sauvage :D
Има некој вајб што ме смирува, интересно песниче. Перфектно е за вечерни часови, или пак слушајќи ја додека врне дожд, барем на мене ми се прави некој таков филм :D

Akame Ga Kill! - Le chant de Roma

Ок е песнава, но некако е премногу монотона. Песнава повеќе е за додека работиш/пишуваш нешто, па да ти помага во темпото:D

Emina Tufo - Prasina

Интересно бендче од доцни 60-ти. И песнава е онака смирувачка, како и повеќето песни од тој период :D

DIIV - Follow

Хехе. Ја знам. Интересна песна, малку бегаат од стилот но добро се држат и понатаму. Порано беа подинамични и побрзи но и вака ми се допаѓаат.

The Underground Youth - Addiction

Пријатна музика. Малку делот од спотот со припаѓањето на жената не ми се свиѓа, но се гледа дека станува збор за стар и квалитетен музички производ:)

Ivi Adamou - La la love

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom